Φύση, δρόμοι, χέρια, όλα καθαρά, όλα πολιτισμένα!

blank - Φύση, δρόμοι, χέρια, όλα καθαρά, όλα πολιτισμένα!

 

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που γεννάει αντιδικίες στην πόλη, είναι η κακή συμπεριφορά κάποιων «φιλόζωων», που δεν ενδιαφέρονται να μαζεύουν τα περιττώματα των ζώων τους από τους δημόσιους χώρους της πόλης.

Μετά τα πάρκα λοιπόν των δεσποζόμενων ζώων που λειτουργούν πλέον σε όλη την πόλη, ένας νέος – σύγχρονος και πολιτισμένος τρόπος συλλογής των ακαθαρσιών τους, έρχεται να προστεθεί για την αρμονική συνύπαρξή μας με τους τετράποδους φίλους μας.


Η έξυπνη πατέντα “No Kaka” και το ειδικό μεταλλικό κουτί, τοποθετήθηκε σε 15 επίκαιρα σημεία της πόλης, όπου οι ιδιοκτήτες των ζώων μπορούν να προμηθεύονται το κατάλληλο χάρτινο φτυαράκι μιας χρήσης για τη συλλογή των ακαθαρσιών των ζώων με ανέπαφο και πολιτισμένο τρόπο.

Αυτά τα σημεία είναι:

στη Νίκαια: 2 στο Άλσος του Αγίου Φιλίππου (στα πάρκα σκύλων), 1 στο πάρκο σκύλων κοντά στην πλατεία Μήτσου Παπαρήγα, 1 στο Κατράκειο, 1 στο Κηποθέατρο και 1 στο Λόφο του Βώκου, από 1 στις πλατείες Δαβάκη, Ηρώων & Χαλκηδόνας και 1 στον πεζόδρομο της Αχιλλέως
&
στο Ρέντη: 1 στο γήπεδο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ, 1 στο Παλιό Βυρσοδεψείο, 1 στο πάρκο Μπιχάκη, 1 στον πεζόδρομο της Καμπάνη και 1 στην πλατεία Βενιζέλου.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία, εντάσσεται στην προσπάθειά μας να συμβιώνουμε αρμονικά με τα ζώα και να μην επιβαρύνονται οι κοινόχρηστοι χώροι του Δήμου, τους οποίους όλοι μας θέλουμε να τους απολαμβάνουμε πάντα καθαρούς.

Τώρα πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να αφήνουμε πίσω μας ακαθαρσίες όταν βγάζουμε βόλτα τα αγαπημένα μας ζωάκια.

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
blank - Καφές: Το 60% των ειδών του στη φύση κινδυνεύουν με εξαφάνιση

Καφές: Το 60% των ειδών του στη φύση κινδυνεύουν με εξαφάνιση

blank - ΠΡΑΤΤΩ: Καθήκον για κάθε δημοκράτη να ηττηθεί η Δεξιά και να δημιουργηθεί η μεγάλη δημοκρατική παράταξη

ΠΡΑΤΤΩ: Καθήκον για κάθε δημοκράτη να ηττηθεί η Δεξιά και να δημιουργηθεί η μεγάλη δημοκρατική παράταξη