Μήνυμα Δημάρχου Χρήστος Βρεττάκος για τις μαθήτριες και τους μαθητές που ξεκινούν τις πανελλαδικές εξετάσεις

Ξεκινούν σήμερα οι Πανελλήνιες εξετάσεις για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ λυκείου των ΕΠΑΛ και αύριο για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ λυκείου των Γενικών Λυκείων.

Πρόκειται για μια κρίσιμη αλλά όχι καθοριστική στιγμή για τη ζωή τους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία ολοκληρώνεται μία περίοδος με πίεση, άγχος αλλά και ανυπολόγιστα σπουδαία για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα σας με ανεκτίμητες εμπειρίες και παραστάσεις.

Την επόμενη μέρα, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων, νέοι ορίζοντες και νέες προκλήσεις θα καραδοκούν για να τις ζήσετε.

Επομένως είναι σημαντικό να αντιμετωπίσετε τη διαδικασία των εξετάσεων με αισιοδοξία και ψυχραιμία, γνωρίζοντας ότι η συνολική πορεία της ζωής σας δεν θα κριθεί από την απόδοση σας σε 10 μέρες.

Με προσπάθεια και τόλμη θα συνεχίσετε να κρατάτε το μέλλον στα δικά σας χέρια και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σας στερήσει τις κορυφές που ονειρεύεστε να κατακτήσετε.

Η εμπειρία της πανδημίας κατέδειξε με το πιο σαφή τρόπο τα προβλήματα και τις ανάγκες που υπάρχουν στην εκπαίδευση.

Η ουσιαστική στήριξη και ενίσχυση του δημόσιου σχολείου αποτελεί απαραίτητη συνθήκη για τη δημιουργία κατάλληλων προϋποθέσεων έτσι ώστε τα παιδιά να επιτύχουν τα όνειρα τους.

Κατανοώντας λοιπόν τις δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε για άλλη μία χρονιά η πανδημία κι αφού ευχαριστήσω τους εκπαιδευτικούς του Δήμου μας για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν, εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες και καλή δύναμη στους γονείς.

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.