Μέσι σε Αγουέρο: «Θα μου λείψει πολύ να είμαι μαζί σου στο γήπεδο»

Argentina's Sergio Aguero, right, celebrates with his teammate Lionel Messi after scoring their side's second goal against Qatar during a Copa America Group B soccer match at Arena do Gremio in Porto Alegre, Brazil, Sunday, June 23, 2019. (AP Photo/Silvia Izquierdo)

Ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρέτησε τον μεγάλο του φίλο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος αναγκάστηκε σήμερα να ανακοινώσει την αποχώρησή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο λόγω καρδιακού προβλήματος.

Ο Μέσι έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram, ένα συγκινητικό μήνυμα:

«Πρακτικά μια ολόκληρη καριέρα μαζί, Κουν. Ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές και άλλες που δεν ήταν τόσο όμορφες, όλες αυτές μας έκαναν να έρθουμε πιο κοντά όλο και περισσότερο και να είμαστε περισσότεροι φίλοι. Και θα συνεχίσουμε να τις ζούμε μαζί έξω από το γήπεδο. Με τη μεγάλη χαρά που σήκωσες το Κύπελλο Αμερικής, τόσο λίγο πριν, με όλα τα επιτεύγματα που έκανες στην Αγγλία. Και η αλήθεια είναι ότι τώρα πονάει πολύ να βλέπεις πώς πρέπει να σταματήσεις να κάνεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο εξαιτίας αυτού που συνέβη.

Σίγουρα θα συνεχίσεις να είσαι ευτυχισμένος γιατί είσαι άνθρωπος που μεταδίδεις την ευτυχία και όσοι σε αγαπάμε θα είμαστε μαζί σου. Τώρα ξεκινά ένα νέο στάδιο της ζωής σου και είμαι πεπεισμένος ότι θα το ζήσεις με χαμόγελο και με όλη την ψευδαίσθηση που βάζεις σε όλα. Ό,τι καλύτερο σε αυτό το νέο στάδιο!!! Σε αγαπώ πολύ φίλε, θα μου λείψει πολύ να είμαι μαζί σου στο γήπεδο όταν παίζαμε μαζί με την Εθνική!!!».