Μεγάλο διπλό για την Ηλιούπολη, 0-1 τον Εθνικό! (vid)

Με το ”δεξί” ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Γ’Εθνική η Ηλιούπολη, η οποία νίκησε στο ”Ελ Πάσο” τον Εθνικό με 1-0 χάρη στο γκολ του Ταβάρες στο 56ο λεπτό.

Ο Εθνικός είχε σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Πεχλιβανίδη στο 15ο λεπτό, αλλά η κεφαλιά του κατέληξε άουτ.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι δεν είχε αρκετές φάσεις, με τους φιλοξενούμενους όμως να βρίσκουν τη φάση που τους έδωσαν το πρώτο τρίποντο για φέτος.

Στο 56ο λεπτό και μετά από πλάγιο, ο Πεχλιβανίδης δεν έδιωξε καλά τη μπάλα με το κεφάλι, με τον Ταβάρες να κάνει τη κεφαλιά, προλαβαίνοντας τον Λαδά και την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο επιθετικός της Ηλιούπολης όμως πήρε το ριμπάουντ και με γυριστό σουτ έκανε το 0-1, σκορ που έμεινε μέχρι τέλους.

Ο Εθνικός ”φωνάζει” για τη φάση το γκολ, καθώς θεωρεί πως έγινε φάουλ στον Λαδά.

Εθνικός Πειραιά (Μουράτ Σεροπιάν): Λαδάς, Νταούλιας, Παπαγεωργίου, Λώλος, Πεχλιβανίδης, Ξενοπανάγος, Σαρρηγιάννης (85′ Κόκκορης), Ντίας (68′ Καμπούρης), Ματσαδές (68′ Παυλής), Λεπενιώτης, Ζωγραφάκης (81′ Καναβέτας)

ΓΣ Ηλιούπολης (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Τικταπανίδης, Λεβέντης, Κωτσαλάς (46′ Κλιγγόπουλος), Συριόπουλος, Αγοραστός, Γάγγος, Λάμπη (84′ Πετράς), Γλυνός (46′ Πολίτης), Γεμιστός (66′ Γεωργιάδης), Βινίσιους (89′ Πετρόπουλος), Ταβάρες.

Δείτε το γκολ της Ηλιούπολης:

 

Photo Credits: Ilioupolinews

[sc name=”fanis” ]