Μεγάλη και ιστορική ημέρα ξημέρωσε για τον ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ.

Ο Vaggelis Vrekousis

Χθές ύστερα και από την αποφάση της επιτροπής της ΕΠΟ ο ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ θα αγωνίζεται την νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, καταγράφοντας 93 χρόνια συνεχής παρουσίας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά.

Σε αυτή την τεράστια διαδρομή των χρόνων όλοι όσοι βρέθηκαν κοντά στην ομάδα της γειτονιάς της Παλαιάς Κοκκινιάς, έβαλαν το λιθαράκι τους προσπαθώντας να κρατήσουν ζωντανό ένα σωματείο που πάλευε κάθε χρόνο για την επιβίωση του.

Όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν από τον σύλλογο εκατοντάδες ποδοσφαιριστές,παράγοντες,φίλοι που έδωσαν ότι μπορούσαν για αυτό που αγαπούσαν με ένα όνειρο.

Να δούν τον ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ όσο πιο ψηλά γίνεται.

Μάλλον ήταν θέλημα Θεού να ζήσει η δική μου γενιά αυτό το ποδοσφαιρικό θαύμα που δεν μπορώ αλλιώς να το περιγράψω.

Εάν κάποιος έλεγε πρίν από 6 χρόνια ότι ο ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ που βρισκόταν στην Γ’ Πειραιά έτοιμος να παραδώσει σφραγίδα θα κατάφερνε να έχει ανέβει μέσα σε 2 χρόνια στην Α’ Πειραιά,να πρωταγωνιστεί 4 χρόνια συνεχόμενα διεκδικώντας το πρωτάθλημα από ιστορικά σωματεία,να κατακτήσει το κύπελλο Ερασιτεχνών Πειραιά μέσα στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Εθνικό Πειραιά και σήμερα να μιλάμε για άνοδο στην
Γ’ Εθνική ειλικρινά μάλλον θα τον έλεγαν τουλάχιστον τρελό.

Οι έμπειροι και οι πιο παλιοί παράγοντες στον χώρο καταλαβαίνουν τι εννοώ και άν μπορέσουν να βάλουν στην άκρη μικροεγωισμούς θα το καταννοήσουν.

Συγχαρητήρια μέσα από την ψυχή μου σε δύο φίλους τον Xristos Skandalis και Iosif Roussos που θεωρώ ότι
η παρουσία και η συμβολή τους έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτή την επιτυχία,επειδή είχα την τύχη να γνωρίζω πολλά.

Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές,προπονητές που πέρασαν και πρόσφεραν όλα αυτά τα χρόνια γιατί χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχαν επιτυχίες ούτε ιστορία να γραφτεί.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους στάθηκαν μέχρι σήμερα κοντά στην ομάδα στερώντας απο τις οικογένειες τους στιγμές και χρόνο.

Είμαι βέβαιος ότι το γλέντι χθές ξεκίνησε ψηλά στον ουρανό και τα τραπέζια πολλά με ανθρώπους που έδωσαν την ζωή και την ψυχή τους για την ομάδα…

Κύριε Γρηγόρη,Τάσο,Στέλιο,Παναγιώτη, αδερφέ μου Βασίλη γλεντήστε γιατί τα κυανόλευκα χρώματα πλέον θα ανεμίζουν σε νέα πελάγη.

Νέες προκλήσεις,νέα ταξίδια σε μεγάλες αχαρτογράφητες θάλασσες για τον ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ και σίγουρα θα βγούν κάποιοι να πούν ότι μάλλον το καράβι εύκολα θα τσακιστεί,ίσως στο τέλος κανείς να μην μείνει.Ειλικρινά όμως αναρωτιέμαι μπορεί να ξεκινήσει ταξίδι δίχως όνειρα και ελπίδα;

Όσον αφορά εμένα πλέον αυτή την φορά δεν θα σας πώ που μπορεί να φτάσει,αλλά θα είμαι κοντά να θυμίζω πάντα σε όλους πώς κατάφερε να φτάσει ως εδώ.