Μεγάλη επένδυση του Ολυμπιακού με τον θηριώδη Κινκουέ

Ο Ολυμπιακός φέρνει στο ρόστερ του ένα “θηρίο” 1,95 για κεντρικό αμυντικό κυρίως για το μέλλον.

Πρόκειται για το 19χρονο Γάλλο της Ίντερ  Ετιέν Γιαουντέ Κινκουέ. Η μεταγραφή ολοκληρώνεται άμεσα και είναι δεδομένη ήδη.

 

Τον Κινκουέ τον κυνηγούσαν πολλές ομάδες, ήταν στο στόχαστρο Γαλλικών και Ιταλικων ομάδων.

Όταν όμως με προσωπικότητες που έχει ο Ολυμπιακός Κριστιάν Καρεμπέ, Φρανσουά Μοδέστο ήταν βέβαιο ότι θα τον άρπαζαν πανεύκολα

 

 

 

 

 

Ο Κινκουέ είναι κεντρικός αμυντικός. Μόλις 19 ετών (14/01/2002) και αγωνίζεται στην Πριμαβέρα (β ομάδα) της Ιντερ. Ο θηριώδης στόπερ αποτελεί δημιούργημα της ακαδημίας της Τρουά και το 2019 αγοράστηκε από την Ιντερ. Μετά από 56 συμμετοχές με την Πριμαβέρα των «Νερατζούρι», οι Ερυθρόλευκοι βρήκαν τρόπο να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Φτάνοντας σε συμφωνία, τόσο με τον ίδιο όσο και με την Ιντερ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Κινκουέ είναι για 4 χρόνια και ο ποδοσφαιριστής έρχεται άμεσα στην Ελλάδα, για να πέσουν οι σχετικές υπογραφές. Για την ακρίβεια, το «θηρίο» της Ιντερ θα έρθει στη χώρα μας την Κυριακή, καθώς η μεταγραφή πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός αναζητούσε εδώ και καιρό «άκρη» για να φέρει στην Ελλάδα τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Καθώς υπάρχει η άποψη ότι ο Κινκουέ μπορεί να αποτελέσει επένδυση επιπέδου Μάντι Καμαρά, Σισέ, Μπα. Ενώ τα προσόντα του είναι τέτοια που προκαλούν εντύπωση.

Από την Ιταλία προκύπτει πως ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει δικό του τον Κινκουέ, πληρώνοντας ένα ποσό κοντά στις 350.000 €, ενώ αναφέρεται ότι η Ιντερ διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης. Καθώς δεν δεχόταν να τον αφήσει διαφορετικά να φύγει.

Ο 19χρονος Γάλλος είναι διεθνείς με τις «μικρές» εθνικές ομάδες και το τελευταίο διάστημα αποτελούσε στόχο πολλών ιταλικών και γαλλικών ομάδων. Μάλιστα, η Πάρμα είχε κάνει επίσημη πρόταση και πίεζε για την απόκτησή του, αλλά ο Ολυμπιακός πρόλαβε και τον έκανε δικό του

[sc name=”hpeiros” ][/sc]