Με τα περσινά ονόματα η πρόβα με τον Άρη ο Ολυμπιακός

Σήμερα Τετάρτη 14-7-2021 ώρα 21 οο Ολυμπιακός -Άρης στο Καραϊσκάκη (mega) σε ζωντανή μετάδοση..

Πρόβα τζενεράλε λοιπόν μετά την επιστροφή της Γαλατασαραι στην Τουρκία με το ίδιο εισιτήριο γιατί δεν δέχθηκαν το πρωτόκολλο υγείας που εφαρμόζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Το φιλικό ματς θα γίνει χωρίς κόσμο ένεκα που τα γήπεδα στην Ελλάδα ανοίγουν μια μέρα αργότερα. 15-7-2021.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει των προκριματικών του Champions League, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του να μετρούν πλέον αντίστροφα για τις πρώτες μεγάλες μάχες της νέας αγωνιστικής σεζόν.

 

 

Το ματς με τον Αρη αποτελεί πρόβα τζενεράλε για τον Ολυμπιακό, ο οποίος την ερχόμενη Τετάρτη (21/7) θα ξεκινήσει την περιπέτειά του στα προκριματικά του Champions League. Σήμερα (14/7) το βράδυ μάλιστα οι Πειραιώτες θα μάθουν τον αντίπαλό τους στον δεύτερο γύρο, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι Νέφτσι Μπακού – Ντιναμό Τιφλίδας (σ.σ το πρώτο ματς στην Τιφλίδα είχε λήξει με νικήτρια τη Νέφτσι με 2-1). Αρα, όπως γίνεται αντιληπτό, το φιλικό με τον Αρη έχει βαρύνουσα σημασία, με τον Μαρτίνς να περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο όσα δούλεψαν στην προετοιμασία και στα επτά παιχνίδια που έδωσαν στην Αυστρία.

Ο Πορτογάλος, μάλιστα, φαίνεται πως έχει καταλήξει στην 11άδα που θα χρησιμοποιήσει στο φιλικό με τον Αρη, με τον Ιβηρα να προσανατολίζεται σε 4-3-3, με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Ανδρούτσο, Σωκράτη, Σεμέδο και Ρεάμπτσιουκ στην άμυνα. Οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά θα είναι όπως όλα δείχνουν η τριάδα στα χαφ, με τους Μασούρα και Ραντζέλοβιτς στα δύο άκρα και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Αυτή ήταν η τελευταία δοκιμή που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είχε στο μυαλό του και τον Αγκιμπού Μπα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού σκεφτόταν σοβαρά να χρησιμοποιήσει τον Αφρικανό μεσοεπιθετικό στη θέση του Ραντζέλοβιτς, αλλά μετά την δοκιμή που έκανε στην προπόνηση το επικρατέστερο σενάριο είναι να ξεκινήσει ο Σέρβος στη βασική 11άδα

[sc name=”hpeiros” ][/sc]