Με Ντιάγκο Σύλβα – Βινάγκρε ο Ολυμπιακός μάχεται απόψε με τον Βόλο

 

Σήμερα Σάββατο 5-12- 19.30 Novasporτs2 HD στο Καραϊσκάκη Ολυμπιακός αγωνίζεται με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Souper League.

H νίκη είναι μονόδρομος για να διατηρήσει την πρωτοπορία στην βαθμολογία.
Ο Πέδρο Μαρτίνς θα προχωρήσει σε αλλαγές ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με την Πόρτο που είναι ένας ακόμη τελικός για να είναι σίγουρος για την τρίτη θέσει ανεξάρτητα τι θα κάνει η Μαρσέιγ με την Μάντσεστερ Σίτι .

Χασάν και Μπρούνο έχουν κάποιες επιπλοκές με τον Covid19 . Oι Ραφίνια, Χολέμπας, Φορτούνης,Εμβιλά, θα πάρουν ανάσες, και ο Βαλμπουενά θα είναι έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με την Λαμία.

 

ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ
Στην τετράδα της άμυνας θα υπάρξουν κατά τα φαινόμενα τρεις αλλαγές. Ο Ντρέγκερ θα πάρει τη θέση του Ραφίνια, ο Μπα τη θέση του Σισέ και ο Βινάγκρε αυτή του Χολέμπας. Ο Πορτογάλος δήλωσε πως είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό, ότι δουλεύει πολύ για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς και τώρα ο συμπατριώτης του τού δίνει την ευκαιρία να δείξει την αξία του. Ο Σα, ασφαλώς, θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ.

ΜΕ ΒΡΟΥΣΑΪ ΚΑΙ ΜΑΣΟΥΡΑ
Στα χαφ θα αγωνιστούν εκτός απροόπτου οι Μπουχαλάκης και Καμαρά, εκτός κι αν ο Μαρτίνς αποφασίσει να δώσει φανέλα βασικού στον Πέπε, ο οποίος μπήκε στο 89′ με τον Άρη και επί της ουσίας τελευταία γεμάτη συμμετοχή ήταν στο Etihad με τη Σίτι στις 25 Νοεμβρίου.Επίσης στην τελευταία προπόνηση ο Μαρτίνς δοκίμασε τον Ντιάγκο Σύλβα και πιθανότατα να είναι η έκπληξη ακόμα να ξεκινήσει βασικός. Από εκεί και πέρα, ο Βρουσάι συνεχίζει να κερδίζει την εκτίμηση του προπονητή και όπως συνέβη με Σίτι, Άρη και Μαρσέιγ, αναμένεται να αγωνιστεί ξανά. Αυτός στο ένα άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής και ο Μασούρας στο άλλο. Όσο για τη γραμμή κρούσης; Τι άλλο; Ο Αραμπί θα ξεκινήσει, ο οποίος είχε σκοράρει τελευταία φορά με τον Ατρόμητο στις 14 Οκτωβρίου, έχοντας περάσει κορονοϊό κι αυτός.

Η αποστολή απαρτίζεται από 23 παίκτες, άρα τρεις θα “κοπούν” πριν από το ματς με τον Βόλο για να συμπληρωθεί η 20άδα. Οι παίκτες που πήρε μαζί του ο Μαρτίνς είναι οι εξής: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Μπα, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Σισέ, Βινάγκρε, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Λοβέρα, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Κάιπερς, Σουντανί, Ελ Αραμπί.

O Oλυμπιακός δένει τους τρεις Αφρικανούς Καμαρά, Σισέ, Μπα, με νέα συμβόλαια μέχρι το 2024 με αυξημένες τις αποδοχές τους.
Επίσης Σεμέδο, Ρατζέλοβιτς, Μασούρας, έχουν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τα νέα του συμβόλαια, και απομένουν οι ανακοινώσεις.

[sc name=”bitros” ]