Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η εκδήλωση της Ακαδημίας.(ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ)

Με μεγάλη επιτυχία και δυναμική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης η τελετή λήξης της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ιωνικός και η παρουσίαση του οργανογράμματος για τη νέα σεζόν.

Στην εκδήλωση, έδωσαν το παρών όλα τα παιδιά των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας, μαζί με τους προπονητές και τους γονείς τους και μάλιστα στο τέλος παρέλαβαν και τα διπλώματα τους.

Παράλληλα, παρών στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Νίκαιας Γιώργος Ιωακειμίδης ο οποίος αφού βραβεύτηκε, εν συνεχεία πήρε τον λόγο και στάθηκε στην εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει στον Ιωνικό, τόσο σε διοικητικό κομμάτι από τον πρόεδρο Γιάννη Τσιριγώτη, όσο και σε γηπεδικό αλλά και στο κομμάτι των Ακαδημιών που λειτουργούν με απόλυτο επαγγελματισμό.

Από εκεί και πέρα, υπήρξε μια σειρά από βραβεύσεις από την Ακαδημία της ΠΑΕ Ιωνικός. Αρχικά τιμήθηκαν άνθρωποι-χορηγοί της ομάδας μας, όπως κατά σειρά οι κ.κ. Μπογράκος, Λεβεντάκης, Χίλιος, Σκαφιδάς, Δεληδάκης, Λύτρας, Ιακωβάκης και εκπρόσωπος της εταιρίας ΖΕΝΙΘ.

Εν συνεχεία, τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Δήμαρχος Νίκαιας Γιώργος Ιωακειμίδης από τον κ. Μαρκόπουλο, ακολούθησε η βράβευση των Παλαιμάχων από τον Τάκη Τσιριγώτη, τιμήθηκε για την χορηγική προσφορά του στην ΠΑΕ Ιωνικός ο κ. Αγιουτάντης από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας Γιάννη Τσιριγώτη, ακολούθησαν οι βραβεύσεις δύο πρώην ποδοσφαιριστών που έχουν γράψει τη δική τους μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, του Γρηγόρη Γεωργάτου και του Κώστα Κωνσταντινίδη, τους οποίους τίμησε με πλακέτα ο Διευθυντής της Ακαδημίας και αντιπρόεδρος του Ιωνικού Χάρης Λεουνάκης.

Το παρόν έδωσε και ο Νικόλαος Σούτας Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων τής Ελληνικής Λύσης

Στο φινάλε της εκδήλωσης, ο Χάρης Λεουνάκης ήταν εκείνος που πήρε τον λόγο για την αποφώνηση, μιλώντας με τα θερμότερα λόγια τόσο για την συνολική οργάνωση της ομάδας όσο και για την συμπεριφορά όλων των παιδιών της Ακαδημίας, ενώ έκλεισε κάνοντας ειδική αναφορά στον πρόεδρο Γιάννη Τσιριγώτη, τον οποίο αποκάλεσε αναμορφωτή της ΠΑΕ Ιωνικός.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΕΣ 

Exit mobile version