Με επιτυχία Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των σωματείων- μελών της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των σωματείων- μελών της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ».
Μέσα σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν την ένωση- κυρίως τα σωματεία, το γηπεδικό και το οικονομικό ενώ έγινε αναφορά μεταξύ άλλων στις ημερομηνίες έναρξης του νέου Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.
Μίλησαν από την Ε.Π.Σ.Π. ο Πρόεδρος κ. Γ. Ανατολάκης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Ι. Σπάθας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Κ. Χολέβας, ο Ταμίας κ. Ι. Σταματάτος, ο Πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής κ. Αντ. Λεμονής, ο Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής και νομικός σύμβουλος κ. Αντ. Ανούστης.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΡΑΠ κι άλλοτε πρόεδρος της Ένωσης κ. Στ. Μπρατσόλης, η Γεν. Γραμματέας του Ολυμπιακού κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ενώ μίλησαν ακόμη οι κ.κ. Μουσελής (Α.Ε. Χατζηκυριακείου), Τ. Μάρθας( Α.Ο.Κορυδαλλός), Μανιατάκης Ν. (Ήφαιστος), Μπούγας Δ. (Αετός Κορυδαλλού) και Χάλαρης Γ.( Πανιώνιος Κερατσινίου).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος Γ. Ανατολάκης διάβασε μήνυμα-Χαιρετισμό του δημάρχου Πειραιά κ. Ι. Μώραλη, ο οποίος ήταν εκτός Πειραιά.

ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Γ.Σ.
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ 78 σωματεία
ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ 65 σωματεία
ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ 4 σωματεία
ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ 52 σωματεία

Ο Διοικητικός Απολογισμός 2018-2019, ο Οικονομικός Απολογισμός έτους 2018 & ο Προϋπολογισμός του έτους 2020 υπερψηφίστηκαν με 51 ψήφους υπέρ, ενώ το σωματείο Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ ψήφισε παρών.

*Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ευχαριστεί τον Δήμο Πειραιά, για την παραχώρηση του Πολιτιστικού Κέντρου «ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ»