Με ανανεωμένο πρόσωπο αναμένεται να κατέβει στο νέο πρωτάθλημα ο Ηρακλής Νίκαιας.

 

Η διοίκηση της ομάδας κρατούσε “σιγή ιχθύος” όλο το καλοκαίρι, όμως αθόρυβα έκανε τις κινήσεις της και μάλιστα και με το παραπάνω.

Αρκετοί νέοι παίκτες ήρθαν να πλαισιώσουν το υπάρχον ρόστερ του συλλόγου, το οποίο και παρέμεινε στην πλειοψηφία του.

Πέραν του Νταλάκου, του μεγαλύτερου μεταγραφικού αποκτήματος του καλοκαιριού, αποκτήθηκαν επίσης οι : Γκιάτης Βαγγέλης ετών 34 , μεσοεπιθετικος με μακρά θητεια στο κερατσινι,αε περαματος, μαυρο αετο-Ολυμπιάδα,

Νταλάκος Κώστας, ετων 30 , αμυντικος μέσος με θητεία Αμφιάλη, Ερμή κορυδαλλού(γ εθνική),μαύρος αετός-ολυμπιάδα,ατρόμητο πειραιά ,

Λύτρας Νικόλαος , ετών 17, δεξί μπακ χαφ,ο οποιος προέρχεται απο την κ17 του Ηρακλή Νίκαιας ,

Σαπάτης Παναγιωτης, ετών 32,τερματοφύλακας, προερχόμενος απο την Αθηναίδα, με πρότερη θητεία στη χαλκηδωνα, ενωση ρεντη, θύελλα αχιλλεα, δόξα βύρωνα ,

Σπανδανόπουλος Γιώργος, ετών 20, αριστερό μπακ/χαφ, με θητεία στη δόξα ανοιξης και αο ορωπού. Χαλκιάς Δημήτρης , τερματοφύλακας ετών 33, προερχόμενος απο τους νέους ευγένειας.

Καζάκος Γιώργος, ετών 16, δεξί εξτρέμ, προερχομενος απο τον αστερα Νικαιας ,

Φωτιάδης αριστείδης , τερματοφύλακας, ετων 20,προερχόμενος απο τον Ο.Φ. Ιεράπετρας ,

Φωτιάδης Κωνσταντίνος , ετών 18, εξτρεμ, προερχομενος απο την κ19 του ΟΦΗ.

Μέντχατ Μέκη ομαρ, ετων 25,μέσος, με πρότερη θητεία στον Αο Κοψαχείλα, Ερμή Κορυδαλλου(γ εθνική),ΑΟΚ Φαλήρου.

Γραμματόπουλος Γιαννης, ετων 18, εξτρέμ, προερχομενος απο τις ακαδημιες του Ιωνικου. Γκιοσάι θωμας , ετων 19,αμυντικος μεσος, προερχομενος απο το Χαιδαρι.

Τελευταιος αλλα όχι έσχατος ο πάλε ποτέ αρχηγος του Ηρακλη Νικαιας, Στρατος Κατσαρας, αμυντικος, που συνεβαλε τα μεγιστα ωστε να ανελθει η ομαδα του Ηρακλη απο την Γ´ κατηγορια Πειραια, στην Ά Πειραια.

Η διοίκηση του Ηρακλή Νίκαιας ανακοινώνει την αναληψη της θεσης του φροντιστη της ομαδας του Ηρακλη Νικαιας απο την κυρια Ελευθερία Τσιούλου, προερχομενη απο την ομαδα των Νεων Ευγενειας.

Επισης με χαρα ανακοινωνουμε και την ανανεωση της συνεργασίας μας με τους: Άλεξ Ντομπρίν/μέσος, Κατσικώστας Γιώργος/τερματοφύλακας,Κλώντζας Γιάννης/δεξί μπακ,Μπόγρης Κυριάκος/μέσος,Τσιαμήτας Αντωνης/μέσος,Λουγκάνι Νίκος/επιθετικος,Φωτιάδης Παναγιωτης/επιθετικος,Χριστοδουλου Αντώνης/αμυντικος μέσος,Βασίλης Δρούζας/μέσος,Τριανταφυλλου Γιωργος/αμυντικος, Παπαθανασακης Τασος/αμυντικος,Βατίδης Στρατος/δεξι μπακ, Καλατζίδης Βασίλης/αμυντικό χαφ,Σαπρίκης Αποστόλης/ αμυντικος, Γεωργιαδης Οδυσσεας/αριστερο μπακ.

Στο τιμόνι της ομάδας παρέμεινε ο προπονητης Διονυσης Κατραμάδος και στη θεση του προπονητη τερματοφυλακων ο Στρατος Λολέας.

Η διοίκηση ως είθισται, τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό στα αποδυτήρια της ομάδας και στη συνέχεια παρέθεσε γεύμα στα γραφεία της ομάδας στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ.

Ευχή της διοίκησης να έχουμε όλοι μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!