Μαρτίνς: Παραδέχθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στον Ολυμπιακό

Ο Πέδρο Μαρτίνς διανύει την τέταρτη σεζόν στον Ολυμπιακό και παραδέχθηκε ότι όντος υπάρχει πρόβλημα στον Ολυμπιακό σε σχέση με τις τρεις προηγούμενες σεζόν. Αυτό φάνηκε από τα φιλικά παιχνίδια αλλά και από τα προκριματικά του Champions League’ αποκλεισμός από την Λουντογκόρτς

που τελικά στοίχισε στην ομάδα οικονομικά αλλά και ψυχολογικά. Ωστόσο είπε η κατάσταση θα βελτιωθεί με την επιστροφή του Γιώργου Μασούρα που ήταν από τους βασικούς παίκτες στην περαμένη περίοδο. Επίσης θα μας βοηθήσει πολύ και ο Γκάρι Ροντρίγκες που θα περιμένουμε λίγο να έρθει σε καλύτερη φυσική κατάσταση.

 

 

 

Έκανε ειδική μνεία σε Ονιεκούρου, Λόπες, Τικίνιο, Κούντε και Αγκιμπού. Από αυτούς μόνο ο τελευταίος έχει βοηθήσει ουσιαστικά και δείχνει μάλιστα ότι έχει προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα. Και φυσικά ο Τόμας Βατσλίκ που έχει πάρει φανέλα βασικού, ενώ έχει στο ενεργητικό του κάποιες σημαντικές αποκρούσεις. Και γα τα νέα αποκτήματα ο Μαρτίνς έδειξε σίγουρος ότι θα βρουν τα πατήματα τους και θα βοηθήσουν. Και αυτή τη στιγμή για τον Ολυμπιακό είναι πρόβλημα ότι τα νέα αποκτήματα δεν πατάνε γερά και δεν έχουν “δέσει” με το υπόλοιπο σύνολο.

Ο Μαρτίνς, πάντως και στη συνέντευξη του έδειξε πως αυτή τη στιγμή εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να παίρνει τα παιχνίδια και να κερδίζει χρόνο για να μπορεί να δουλεύει.

[sc name=”hpeiros” ][/sc]