Μαρτίνς: «Ήταν καλύτερη η Άιντραχτ, όλα ανοιχτά για την πρόκριση».

Μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη με 1-3 για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς παραδέχθηκε πως οι Γερμανοί ήταν καλύτεροι στο γήπεδο χθες και τόνισε πως όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

«Ο αντίπαλος σήμερα ήταν καλύτερος από εμάς, πρέπει να το παραδεχτούμε. Από το 2-1 τα πράγματα ήταν πολύ άνετα για αυτούς. Πρέπει απλά να παραδεχτούμε ότι ήταν ανώτεροι από εμάς σήμερα»

Για το τι δεν πήγε καλά, ο Μαρτίνς απάντησε:

«Η πίεση έπρεπε να είναι μεγαλύτερη. Στο πρώτο ημίχρονο πήγαν καλά τα πράγματα σε αυτό το στοιχείο, στο δεύτερο μείναμε λίγο πίσω. Στην κατοχή δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα θέλαμε στο δεύτερο ημίχρονο, επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του»

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό, έντονο, πολύ δυνατό, όμως η Άιντραχτ το εκμεταλλεύτηκε καλύτερα. Είναι όλα ανοιχτά. Είμαστε δεύτεροι, θα παίξουμε δύο παιχνίδια στο γήπεδό μας και όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση».

Για τον παράγοντα κούραση δήλωσε:

«Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με αυτό. Όποιος βρίσκεται στην ενδεκάδα έχει τις καλύτερες συνθήκες για να παίξει. Είχαμε ένταση, είχαμε καλές στιγμές, οι παίκτες ήταν έτοιμοι. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τα πολλά παιχνίδια».