Μαρκό-ΑΕ Μοσχάτου 0-0: ”Άσφαιροι” και οι δύο

Ισόπαλες με 0-0 έμειναν οι Μαρκό και Μοσχάτο στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου της Γ’Εθνικής.

Η ομάδα του Λουκά Καραδήμου είχε τη κατοχή της μπάλας στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια φάση που θα στεκόταν ικανή για να τη βάλει μπροστά στο σκορ.

Από την άλλη το Μοσχάτο είχε κι αυτός τις στιγμές του, με πρωταγωνιστή τον Σουλελέ ο οποίος έκανε πριν ολοκληρωθούν τα πρώτα 30 λεπτά το πλασέ, αλλά ήταν αδύναμο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Μαρκό συνέχισε να απειλεί το Μοσχάτο, με σημαντικότερη φάση αυτή του 69ου λεπτού, όταν ο Κραβαρίτης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Η τελευταία φάση του αγώνα έγινε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με το άστοχο φάουλ του Ψυχογιού.

Η διοίκηση του Μοσχάτου ευχαρίστησε θερμά τη φιλοξενία του Μαρκό, υποσχόμενη πως θα ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο ενώ έδωσε εύσημα και στη διαιτησία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

”Η διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την αντίστοιχη της Μαρκό για την ΑΨΟΓΗ φιλοξενία της αποστολής της ομάδας μας και δεσμεύεται για ανάλογη στο παιχνίδι του Β Γύρου. Παράλληλα, δίνουμε συγχαρητήρια στους διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης οι οποίοι τήρησαν το 50 -50 και στάθηκαν στο ύψος τους σε ένα ντέρμπι όπως το σημερινό”.

ΓΣ Μαρκό (Λουκάς Καραδήμος): Χαλκίδης, Μανδαματιώτης, Δημακάκος, Θεοδώρου, Ηρακλής, Κατσικογιάννης. Μακρίδης, Γκεμίσης, Σάμιος, Σκόρβο (84′ Τσεβάς), Καρυτινός

ΑΕ Μοσχάτου (Βασίλης Σπάθας): Κραβαρίτης, Σταύρου, Ζαχαράκης, Φιαμέγκος, Ιωάννου, Κωνσταντίνου, Καραλής (65′ Νιζάμης), Χατζησοφρωνίου (91′ Παπαδόπουλος), Γιακουμάκης (46′ Ζιώβας), Πασαλίδης (91′ Βλάχος), Σουλελές (49′ Ψυχογιός).

[sc name=”bitros” ]