Μανώλης Πράσινος : Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την άνοδο της ομάδας στην Α κατηγορία.

Πετύχαμε τον στόχο που είχαμε βάλει από την αρχή της σαιζόν με σωστό προγραμματισμό , πολλή δουλειά και διάθεση.

Δυστυχώς η συγκυρία με την διακοπή λόγω του covid-19 δεν μας άφησε να το χαρούμε όλοι όπως θα έπρεπε και όπως έδειχναν τα αποτελέσματα να τελειώσει η χρονιά με εμάς πρωταθλητές ,σε έναν πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό όμιλο.

Εννοείται πως καλώς έγιναν όλα και αποφύγαμε περισσότερες απώλειες από συνανθρώπους μας και θα βγούμε όλοι υγιείς ξανά στην καθημερινότητα μας.

Η ομάδα μας ήταν στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος 1η και 6 αγωνιστικές πριν το τέλος είχε την παραγωγικοτερη επίθεση του ομίλου με 50 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 11 γκολ.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις ομάδες που προβιβαστηκαν μαζί μας Περαμαϊκό,Παντζιτζιφιακο και Φιλάθλους.

Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου .
Τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τους συνεργάτες μου Μανώλη Καραντινό,Νίκο Παραρά, Παναγιώτη Κατσικώστα και τον γενικό μας αρχηγό Βαγγέλη Ρούση.

Φυσικά τα συγχαρητήρια και τα εύσημα ανήκουν στους ποδοσφαιριστές, σε αυτά τα παιδιά που έδειξαν θέληση και διάθεση να φέρουν ξανά την ομάδα τους εκεί που της αξίζει.

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ σε δύο ανθρώπους που δεν βρίσκονται στην ζωή αλλά θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μας και στα αποδυτήρια αυτής της οικογένειας.

Ο Γιάννης Σταματάκης ιδρυτικό μέλος του σωματείου μας και ποδοσφαιρικός μου πατέρας και ο Γιάννης Αγιουτάντης πρόεδρος της ομάδας που πρόσφερε τόσα ανιδιοτελώς αφήνοντας την δική του σφραγίδα.
Τους αφιερώνω αυτή την άνοδο και είμαι σίγουρος πως χαμογελάνε από εκεί ψηλά για την επιτυχία μας.

[sc name=”fanis” ]