Μάλαμα Τσελεπιδάκη : Νέο αίμα… Νέες ιδέες….

Τα Peiraiotika.gr συνάντησαν την Γυμνάστρια Τσελεπιδάκη Μάλαμα και είχαν την ευκαιρία να αποσπάσουν δηλώσεις σχετικά με το πλάνο και τους στόχους της νέας χρονιάς που διανύει ο Τήρων στην κατηγορία Γ Εθνικής.

Μια γυμνάστρια με πλούσιο βιογραφικό που θα κάνει τη διαφορά στην εκγύμναση των παικτών καθώς και η εμπειρία που διαθέτει στο χώρο της προετοιμασίας είναι τεράστια.

Σίγουρα μετά από μια μεγάλη αποχή εξαιτίας covid 19 κινδυνεύεις να βγάλεις τραυματισμούς, έχοντας όμως τη Μάλαμα Τσελεπιδάκη γυμνάστρια το σίγουρο είναι ότι πάς για μηδέν τραυματισμούς στο αθλητικό δυναμικό της ομάδας.

Α.Σ.ΤΗΡΩΝ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την γυμνάστρια Μάλαμα Τσελεπιδάκη ενισχύοντας το προπονητικό team του συλλόγου για 6 συνεχόμενη χρονιά.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στην Κινέτα Μεγάρων.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθήνας , με ειδικότητα στο Αθλητικό Management Marketing και ώς δεύτερη Ποδόσφαιρο με πρακτική άσκηση στον Ολυμπιακό Πειραιώς στις Ακαδημίες ώς Βοηθός Manager.

Κατέχει Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος του Προπονητή από τη ΓΓΑ στο άθλημα του Καράτε στο οποίο έχει κατακτήσει Πανελλήνια μετάλλια ,Πανευρωπαϊκές συμμετοχές καθώς και 3 θέση στο Παγκόσμιο Shito Ryu το 2007 στη Βάρνα της Βουλγαρίας.

Παράλληλα με την ενασχόλησή της ως γυμνάστρια τα τελευταία χρόνια σε διάφορους συλλόγους και γυμναστήρια της περιοχής μας, εργάζεται και ως γυμνάστρια και δασκάλα καράτε στην Αθλητική Ακαδημία Καράτε Αγίων Θεοδώρων – Sports Academy.