Μάχη μεταξύ Μπιζότ και Βάτσλικ στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει στα χέρια του δύο σπουδαίες επιλογές για να αντικαταστήσει τον Ζοσέ Σα, που ακόμα είναι εδώ και για να γίνει μια συμφωνία με Μάρκο Μπιζότ- Τομας Βατσλικ πρέπει πρώτα να γίνει η μεταγραφή του Σα στην Γούλβς που είναι θέμα χρόνου.

Ο Μάρκο Μπιζότ επιβεβαιώνει από την Κρήτη τις διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Ακμααρ και πόσο θέλει να έρθει στον Πειραιά και στον Ολυμπιακο. Από την άλλη πλευρά ο Τόμας Βατσλικ ήταν ο τερματοφύλακας αποκάλυψη του Ευρω 2020 που έχει μπει στη μέση και η Νάπολη

Πάντως ένας από τους δυο θα αποκτηθεί εντός των ημερών αν και υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση αφού σε λιγότερο από 15 μέρες ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη με τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια των προκριματικών του Champions League

Επίσης και στο θέμα με τις άλλες θέσεις μετεγγραφών υπάρχει καθυστέρηση για τον ακραίο κυνηγό και τον αριστερό μπακ. Ο Λεονάρντο Κούτρης θα έπρεπε να ήταν εδώ παίκτης του Ολυμπιακού είναι κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί δεν επιστρέφει στον Ολυμπιακό ένας παίκτης δοκιμασμένος που έχει πάρει τον βαθμό του 8 σε πόσα παιχνίδια έπαιξε κατά το παρελθόν στον Ολυμπιακό.

Ας μας εξηγήσει κάποιος τι συμβαίνει με αυτό το τεράστιο θέμα της Ελληνοποιησης των παικτών του Ολυμπιακού. Θα μπούμε τώρα πάλι σε πειράματα να βρούμε πάλι ξένο αριστερό μπακ και αν θα μας βγει.

Τον 32χρονο Τόμας Βάτσλικ που όχι μόνο ο Ολυμπιακός δεν.. εγκατέλειψε την ιδέα απόκτησης του, αλλά που όπως φαίνεται είναι κοντά στο να κερδίσει και τη μάχη για την απόκτηση του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει πολύ το θέμα του Τσέχου που έμεινε ελεύθερος από την Σεβίλλη. Παρά το γεγονός ότι στην υπόθεση είναι «γερά» και η Νάπολι, έχουν πολύ καλή επικοινωνία και με τους ατζέντηδες αλλά κυρίως (ΚΑΙ) με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Τον Βάτσλικ που εδώ και καιρό με τον τρόπο του έχει στείλει «μήνυμα» πως τον ενδιαφέρει πολύ η προοπτική να φορέσει τα Ερυθρόλευκα γάντια. Να είναι ο βασικός του τερματοφύλακας στην επόμενη Τσάμπιονς Λιγκ πρόκληση.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Ή για να το θέσουμε αλλιώς; Ο Ολυμπιακός είναι μια κίνηση μακριά από το «ματ» σε αυτή την πραγματικά δύσκολη μεταγραφική ιστορία. Για έναν ποδοσφαιριστή που η «μετοχή» του έπειτα από την παρουσία του στο Euro ανέβηκε πολύ. Όμως  δεν είναι μόνο η Νάπολι που φυσικά έχει τις δικές της πιθανότητες. Είναι και το γεγονός ότι στο ξεκίνημα των συνομιλιών ο Βάτσλικ προκάλεσε και το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου που έψαχνε αναπληρωματικό τερματοφύλακα.

Τα νεότερα μπορεί να προκύψουν πλέον ανά πάσα στιγμή, σε αυτή την υπόθεση. Φυσικά δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να θελήσει να συμφωνήσει και με τον Βάτσλικ και τον Μπιζότ, όσο ο Ζοσέ Σα είναι ακόμη εδώ. Διότι για τον Πορτογάλο είναι κάτι σαν κοινό μυστικό ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γουλβς. Ακόμη όμως δεν έχει κυλήσει ολόκληρο το… ντόμινο που αναμένεται από τις αρχές του Ιούνη. Και αν δεν φύγει ο Σα προφανώς δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί καμία συμφωνία.

[sc name=”hpeiros” ]