Λόπεθ: «Ο Ατρόμητος θα είναι πολύ ανταγωνιστικός ανταγωνιστικός στον Ολυμπιακό»

Συγκρατημένα αισιόδοξος είναι για την αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και για τη νέα σεζόν, ο Ισπανός προπονητής.

Στην πρώτη συνέντευξη τύπου για την σεζόν 2021-2022, ο Άνχελ Λόπεθ αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του αλλά και στο τι περιμένει από τους παίκτες του. Παράλληλα, ο νέος προπονητής του Ατρόμητου τόνισε πως τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν έχουν καμία απολύτως σημασία. Τέλος, σχολίασε την Κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό και στην εικόνα που περιμένει από την ομάδα του.

Αναλυτικά παρακάτω όσα δήλωσε:

«Αρχικά να πω ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι που αρχίζει το πρωτάθλημα και τι καλύτερο από το να παίξουμε κόντρα στον πρωταθλητή. Σίγουρα ήταν μία πολύ μεγάλη προετοιμασία αλλά αυτό ήταν θετικό για μας γιατί θα έχουμε στην ομάδα πολλούς νέους παίκτες, τόσο στο αρχικό σχήμα όσο και συνολικά στην ομάδα. Σίγουρα ήταν μία πολύ σκληρή προετοιμασία αλλά και πολύ θετική για εμάς που μας έκανε να μεγαλώσουμε και να ωριμάσουμε».

Για το αν προβληματίζεται που δεν πήρε η ομάδα του νίκη στα φιλικά:

«Η προετοιμασία είναι μόνο για να μας ετοιμάσει για το παιχνίδι και το πρωτάθλημα το οποίο έρχεται. Κάναμε μία πολύ σκληρή προετοιμασία, πήγαμε στην Ισπανία και δώσαμε πολύ σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε πολύ ισχυρούς αντιπάλους με πολλή υψηλή ποιότητα. Το ίδιο και όταν γυρίσαμε εδώ στην Ελλάδα. Φανταστείτε πως μέχρι και χθες ακόμα υπογράφαμε καινούριους παίκτες, οπότε αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οπότε, επαναλαμβάνω πως η προετοιμασία είναι απλά μία προετοιμασία που μας βοηθάει για το πρωτάθλημα.

Τα επίσημα ξεκινούν την Κυριακή όπου το κάθε παιχνίδι μετράει, όπου εκεί τα επίσημα δίνουν τρεις βαθμούς. Επαναλαμβάνω πως η προετοιμασία ήταν πολύ θετική για εμάς, μας βοήθησε να δούμε που βρισκόμαστε, να λύσουμε προβλήματα και να προσαρμοστούμε σε συνθήκες για το πρωτάθλημα».

Για το τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος από τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα απέναντι στον Ολυμπιακό: «Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ατρόμητος θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικός την Κυριακή. Θέλουμε να δείξουμε πως έχουμε ξεκάθαρα την ιδέα μας μέσα στο γήπεδο και να υλοποιήσουμε αυτά που δουλεύουμε συνεχώς μέσα στην προπόνηση.

Να δείξουμε την ταυτότητά μας, να δείξουμε ποιοι είμαστε, να έχουμε μία συμπαγή ομάδα μέσα στο γήπεδο, να είμαστε όλοι μαζί για να είναι δύσκολο να μας καταβάλλει ο αντίπαλος. Φυσικά θα παίξουμε χωρίς φόβο για να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο».