Λίβερπουλ-Γουότφορντ 2-0: Διά χειρός Σαλάχ!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος είναι αρκετά φορμαρισμένος, η Λίβερπουλ πήρε σημαντική νίκη απέναντι στη Γουότφορντ με 2-0 στο Άνφιλντ, κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση της Preimer League.

Παρόλο που η Γουότφορντ ήταν αυτή που ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ,η Λίβερπουλ ήταν αυτή που βρήκε τον δρόμο προς στα δίχτυα με τον Αιγύπτιο επιθετικό.

Στο 38ο λεπτό της συνάντησης, ο Μανέ πέταξε τη μπάλα στον Σαλάχ, ο οποίος με όμορφη ενέργεια έκανε το 1-0 για την ομάδα του, ανακουφίζοντας τον Γιούργκεν Κλοπ και τους φιλάθλους της.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λίβερπουλ πέτυχε γκολ με τον Μανέ, αλλά ο διαιτητής της συνάντησης, ο οποίος συμβουλεύτηκε το VAR, ακύρωσε το γκολ.

Η Γουότφορντ πίεσε, έφτασε στα καρέ της Λίβερπουλ, χωρίς όμως να είναι καλή στην τελική προσπάθεια, κάτι το οποίο πλήρωσε για δεύτερη φορά στο τέλος του αγώνα.

Στο 90ο λεπτό, ο Σαλάχ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τακουνάκι, μετά από στραβοκλωτσιά του Οριγκί, γκολ το οποίο ελέγχθηκε και από το VAR, με τον διαιτητή αυτή τη φορά να δείχνει σέντρα.

Αναλυτικά η 17η αγωνιστική:
Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Λίβερπουλ-Γουότφορντ 2-0
(38’, 90’ Σαλάχ)

Μπέρνλι-Νιούκαστλ 17:00
Τσέλσι-Μπόρνμουθ17:00
Λέστερ-Νόριτς 17:00
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Άστον Βίλα 17:00
Σαουθάμπτον-Γουέστ Χαμ 19:30

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον 16:00

Γουλβς-Τότεναμ 16:00
Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι 18:30

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου

Κρίσταλ Πάλας-Μπράιτον 21:45

[sc name=”BOUKIS” ]