Λέοντες Καμινίων: Προσθήκη ποιότητας με Φρατζεσκάκη.

Από το ΔΣ των Λεόντων Καμινίων λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Την απόκτηση του 26 χρόνου τερματοφύλακα Γιάννη Φρατζεσκάκη ανακοινώνουν οι Λεωντες Καμινίων . Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Κερατσινι , Αμφιάλη , Ηφαιστο , Κύπρο κορυδαλλού , Πανιωνιο Κερατσινίου και αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή Γιάννη Καλαϊτζή.
Όπως μας δήλωσε ο Γενικός αρχηγός της ομάδας Νεκταριος Ζεκιρι : Είμαστε ενθουσιασμένοι διότι ο φρατζεσκακης είναι ενας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της κατηγορίας είναι η πρώτη μας μεταγραφική κινηση , φέτος η ομάδα κλείνει 10 χρόνια παρουσίας στον Πειραιά , γίνονται κινήσεις να ανέβουμε επίπεδο και γιαυτο το λόγο επιλέξαμε τον Γιάννη αλλά και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που πρόκειται να ανακοινωθούν , παίκτες με εμπειρία σε μεγαλύτερες κατηγορίες και περισσότερες παραστάσεις . Για φέτος ο στόχος μας είναι να παλέψουμε για την Άνοδο στην Α’ κατηγορία . Έχουμε ένα προπονητή που το έχει καταφέρει άλλες 4 φορές .
Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της ομαδος “.

ΦΩΤΟ: Από αριστερά ο γενικός αρχηγός των Λεόντων Καμινίων Νεκτάριος Ζεκίρι, δίπλα στο νέο απόκτημα του συλλόγου Γιάννη Φρατζεσκάκη.