Λαμία – Ολυμπιακός 1-2 κινδύνεψε με νεα ισοπαλία

Ο Ολυμπιακός υπέφερε για να κρατήσει την νίκη με 1-2 με κακή απόδοση στη Λαμία. Κρατάει το τρίποντο με καλύτερη την Λαμία στο περισσότερο διάστημα του παιχνιδιού.
Φάνηκε η κούραση των παικτών από το ματς της Πέμπτης με την Αντβέρπ.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε νωρίς με τον Σισέ στο 12″ με κεφαλιά.από φάουλ του Βαλμπουενα πήδησε πιο ψηλα και άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό 0-1

Στο 32″ ο Ολυμπιακός με τον Μπουχαλάκη έκανε το 0-2 όταν ο Αγκιμπού Καμαρά με αψογο κοντρολ μπήκε στην περιοχή έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπουχαλάκη με ισχυρό αριστερό σουτ κάπου κόντραρε η μπάλα γράφοντας το 0-2.

Στο 58″ η Λαμία απείλησε με δοκάρι του Καραμάνου με κεφαλιά. Και στο 72″ μείωσε το σκορ με τον Καραμάνο σε 1-2 όταν ο Ρόμανιτς από αριστερά με συρτή σέντρα ο Καραμάνος από κοντά πλάσαρε τον Βατσλικ. Και στο 79″ η μεγάλη ευκαιρία του 40χρονου Βίντρα όταν από κόρνερ της Λαμίας δεν πρόλαβε στο β δοκάρι να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα αν και τον εμπόδισε ο Μπουχαλάκης να πετύχει την ισοφάριση.

Ο Ολυμπιακός δεν πατάει καλά στο γήπεδο δεν τον έχουν ακόμα βοηθήσει οι μεταγραφές ακόμα ο καλύτερος παίκτης από τις μεταγραφές είναι εκείνος που στοίχισε τα λιγότερα χρήματα πρόκειται για τον Αγκιμπού Καμαρά ( 120.000 ευρώ )

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε το ματς με τον Βατσλικ κάτω από τα δοκάρια, με Σισέ και Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας, Ρέαμπτσιουκ και Καρμπόβνικ στα αμυντικά άκρα. Στο κέντρο ο Μπουχαλάκης με τον Μαντί Καμαρά, πίσω από τον Τικίνιο ο οποίος βρέθηκε στην κορυφή της επίθεσης, ο Αγκιμπού Καμαρά και στα άκρα της επίθεσης ο Βαλμπουενά με τον Ονιεκούρου.

Στο 2’ γέμισμα του Σκόνδρα, κεφαλιά του Ταϊρόν, άουτ. Στο 10’ μεγάλη ευκαιρία για την Λαμία όταν ο Ταϊρόν, με τον Σισέ να βρίσκεται εκτός θέσης, κάνει καρφωτή κεφαλιά, με τον Βατσλικ σωτήρια να αποκρούει σε κόρνερ.

Στο 12’ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά, ο Σισέ πήδηξε πιο ψηλά από κάθε άλλον και με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαράνοφ.

Στο 32’ ο Ολυμπιακός πέτυχε το 2-0 όταν ο Αγκιμπού Καμαρά άφησε στον Μπουχαλάκη, αυτός από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε, η μπάλα κόντραρε και σε αντίπαλο και κατέληξε για δεύτερη φορά στα δίχτυα της Λαμίας.

Στο 45’ ατομική ενέργεια του Ρόμανιτς και σουτ του Σέρβου, μπλόκαρε ο Βατσλικ.

Στο 51’ σε αντεπίθεση του Ολυμπιακού, ο Τικίνιο έκανε σέντρα-σουτ, με τον Σαράνοφ να μπλοκάρει. Στο 56’ ο Ονιεκούρου με τον Βαλμπουενά συνδυάστηκαν γρήγορα μέσα στην περιοχή, ο Γάλλος δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ, ενώ στην συνέχεια επιχείρησε ο Τικίνιο, ο οποίος δέχθηκε κόντρα στα πόδια του από αντίπαλο, χωρίς ο ρέφερι να αποδείξει κάτι. Στο 57’ σουτ του Βαλμπουενά, ψηλά. Στο 58΄μεγάλη ευκαιρία για την Λαμία για να μειώσει, όμως η κεφαλιά του Καραμάνου βρήκε στο δεξί δοκάρι του Βατσλικ, με την μπάλα να απομακρύνεται στην συνέχεια από τον Βατσλικ που έπεσε στα πόδια του Ρόμανιτς. Στο 59’ ωραίο σουτ του Βύντρα, έφυγε άουτ. Στο 68’ εκτέλεση φάουλ του Μπουχαλάκη, κεφαλιά του Τικινιο, άουτ

Στο 72’ η άμυνα του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να διώξει σε φάση διαρκείας στα καρέ των ερυθρόλευκων και αφού ο Ρόμανιτς βρέθηκε ακάλυπτος από την πλευρά του Ρέαμπτσιουκ, έβγαλε την συρτή σέντρα με τον Καραμάνο να σουτάρει και να σκοράρει, μειώνοντας για την Λαμία σε 2-1.

Στο 74’ σε εκτέλεση φάουλ του Κούντε, η μπάλα κολλάει στην μικρή περιοχή της Λαμίας, με τον Μπουχαλάκη να κάνει το σουτ, όμως κόντραρε στον Αντένσο και έφυγε κόρνερ. Στο 79’ ευκαιρία για την Λαμία όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Βύντρα πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι, υπό την πίεση του Μπουχαλάκη, χωρίς όμως να κάνει επαφή, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 91′ σουτ του Λόπες έφυγε άουτ. Στο 93′ κεφαλιά του Καραμάνου, ο Βατσλικ δεν μπλοκάρει, στην συνέχεια ο Ελευθεριάδης που μπήκε στην φάση ήταν οφσάιντ.

Κίτρινες: Ρόμανιτς

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σκόνδρας (40’ Βύντρα λ.τρ.), Αντέτζο, Μαζουλουξής, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (84’ Γκέντσογλου), Νούνιες, Ταϊρόν (65’ Μανούσος), Ρόμανιτς, Μανουσάκης (65’ Ελευθεριάδης), Καραμάνος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Καρμπόβνικ (83’ Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης. Μ. Καμαρά (83’ Σουρλής), Αγκιμπού Καμαρά (76’ Βρουσάι), Βαλμπουενά (61’ Κούντε), Ονιεκούρου (76’ Λόπες), Τικίνιο.

[sc name=”hpeiros” ][/sc]