Ο Ολυμπιακός σάρωσε την Λαμία 0-4

 

Οι συνθέσεις των ομάδων : Λαμία: Άκης Μάτζιος- Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Δημούτσος, Ρόμανιτς, Μπαχανάκ, Τιρόνε, Βασιλόγιαννης.

Πάγκος: Κάχριμαν, Ασίγκμπι, Σάλιακας, Τζανετόπουλος, Βλαχοδημήτρος, Καραγιάννης, Μπουλούλης

Ολυμπιακός: Πέδρο Μαρτίνς Σα, Γκασπάρ, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπενζιά, Βαλμπουενά, Έλ Αραμπί, Μασούρας

Πάγκος: Άλεν, Γκερέρο, Ομάρ, Λοβέρα, Κόυτρης, Μεριά, Λάζαρος.

Ξεκίνησε το παιχνίδι

5¨ κόρνερ για τον Ολυμπιακό με τον Βαλμπουενά 13κεφαλιά Σεμέδο και νέο κόρνερ 13¨δεν έχουμε φάσεις παιχνίδι κάντρου, 14¨¨ σουτ από τον Γκασπάρ μπλοκάρει ο Θεοδωρόπουλος.16¨κόρνερ για την Λαμία.
19¨ βολίδα από τον Έλ Αραμπί μεγάλη απόκρουση από τον Θεοδωρόπουλο.

21¨νέο σουτ από τον Μπουχαλάκη μόλις άουτ. 25¨ κατοχή 25–75 για τον Ολυμπιακό 26¨ κάρτα κίτρινη για τον Μπα μάλλον αυστηρή.31¨ δυνατό σουτ από τον Δημούτσο μόλις άουτ καλή ευκαιρία για την Λαμία.

33¨ συνεχόμενα κόρνερ για τον Ολυμπιακό με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.από κεφαλιά του Μπα, η καλύτερη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής.36¨σέντρα του Τσιμίκα σε κόρνερ η μπάλα από απόκρουση μπροστά. στον Έλ Αραμπί.

40¨ εκπληκτική σέντρα ακριβείας από τον Βαλμπουενά ο Έλ Αραμπί υπέροχο
άλμα αλλά Μποτίνου και η μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου 0-1 για τον
Ολυμπιακό 45+ 1 λήξη πρώτου ημιχρόνου πολύ καλός ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος και στα 46¨

Πολλά περισσότερα στο Β μέρος και με την λήξη του αγώνος
Υπερέχει συνεχώς ο Ολυμπιακός

 

Άρχισε το Β ημίχρονο. 48¨ διαγώνιο σουτ του Βαλμπουενά εύκολα μπλοκάρει ο Θεοδωρόπουος. 50¨ νέο σουτ του Μασούρα άουτ και στο 51¨ ο Έλ Αραμπί κεραυνοβολεί για δεύτερη φορά τον Θεοδωρόπουλο και κάνει το 0-2 για τον Ολυμπιακό   57¨¨ κατοχή για Ολυμπιακό 22-78    58¨¨ νέο σουτ από τον Μπενζιά άουτ. Ακόμα ένα σουτ από το Μπενζιά στο 61¨  63¨ πρόβλημα με τον Μπενζια, και περνάει ο Λοβέρα στη θέση του. 65¨ νέα ευκαιρία με τον Έλ Αραμπί από σέντρα του Τσιμίκα.

Στο 69¨ φοβερή επέλαση του Τσιμίκα από αριστερά ανατροπή και πέναλτι . Γκολ για τον Ολυμπιακό στο 70¨ με τον Βαλμπουενά να είναι εύστοχος στο πέναλτι  και 0-3 το σκορ. Η Λαμία παίζει με 10 παίκτες αφού πήρε κόκκινη κάρτα ο παίκτης που ανέτρεψε τον Τσιμίκα   76¨ αλλαγή για τον Ολυμπιακό μπαίνει ο Γκερέρο στη θέση του Βαλμπουενά. 81¨ γκολ για τον Ολυμπιακό και 0-4  ο Μπουχαλάκης σέντραρε από αριστερά σόυτ εξ επαφής του Μασούρα απόκρουση από τον Θεοδωρόπουλο κερδίζει το ριμπάουτ ο Έλ Αραμπί μπαίνει στην περιοχή και πλασάρει όλη την άμυνα της Λαμίας. Ο Έλ Αραμπί σε 17 αγώνες βάζει 13 γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο 85¨ αλλαγή για τον Ολυμπιακό στη θέση του σκόρερ Έλ Αραμπί ο Χριστοδουλόπουλος.

Στο 89¨ η Λαμία έχασε την ευκαιρία να βάλει το γκολ της τιμής με το σουτ του Ρόμανιτς να βρίσκει το δοκάρι του Σα

Ο Έλ Αραμπί πετυχαίνει σήμερα το πρώτο του χατ-τρικ με τον Ολυμπιακό

Νεο σουτ από τον Καμαρά ψηλά άουτ στο 93¨   Λήξη αγώνος και 0-4 για τον Ολυμπιακό.

Μεγάλη εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στη Λαμία που δεν ήταν καλή σήμερα και έκανε την πρώτη της ήττα στο γήπεδό της με συντριβή 0-4.

Από τον Ολυμπιακό πρώτος παίκτης ο σκόρερ με τα τρία γκολ Έλ Αραμπί, τον ακολούθησε ο Τσιμίκας και ο Βαλμπουενά. Σε χαμηλή απόδοση σήμερα ο Μπενζιά.  Γενικά ο Ολυμπιακός πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στη Λαμία και θα μπορούσε να βάλει κι άλλα γκολ.

 

 

 

 

ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Δημούτσος, Ρόμανιτς (77’ Κουλούρης), Μπαχανάκ (87’ Βλαχομήτρος), Τιρόνε, Βασιλογιάννης, Καραμάνος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκασπάρ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπενζιά (64’ Λοβέρα λ.τρ.), Βαλμπουενά (77’ Γκερέρο), Μασούρας, Ελ Αραμπί (85’ Λάζαρος).

Εκπτώσεις έως -50% σε αθλητικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ! Ισχύει για αγορές

 

[sc name=”bitros” ]