Λαϊβεράς: ”Η ισοπαλία ήταν δίκαιη”

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του Αία Σαλαμίνας στο χθεσινό (25/4) ντέρμπι κόντρα στον Αστέρα Βάρης ο προπονητής Βαγγέλης Λαϊβεράς. Ο τεχνικός των νησιωτών επεσήμανε επίσης πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, ενώ σχολίασε και το επόμενο παιχνίδι το οποίο είναι εκτός έδρας κόντρα στον Καραβά.

 

Ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ομάδα σας και τον Αστέρα, σ’ ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους. Θεωρείτε δίκαιη την ισοπαλία;

”Ναι. Η ισοπαλία ήταν δίκαιη και για τις δύο ομάδες. Δεν βρισκόμασταν σε καλή μέρα καθώς δύο βασικοί παίκτες μας, ο Πινέιρο και ο Ζώτο αποχώρησαν ως αλλαγή. Γι’ αυτό και δεν μπορούσαν να τροφοδοτηθούν οι επιθετικοί μας σωστά με αποτέλεσμα να μην βρούμε κάποιο γκολ. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες”.

Είναι ένα αποτέλεσμα που βολεύει λίγο παραπάνω εσάς μιας και βρίσκεστε ακόμη σε απόσταση ασφαλείας;

”Δεν θα έλεγα οτι υπάρχει απόσταση ασφαλείας γιατί ο Αστέρας έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό κόντρα στον Πανελευσινιακό. Άμα κερδίσει, θα είναι έναν βαθμό πίσω από εμάς. Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Επίσης, ο Αιολικός βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από εμάς, μία ομάδα την οποία έχουμε να αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας. Οπότε πρέπει να είμαστε σοβαροί για να συνεχίσουμε πιο δυνατά και να δούμε στο τέλος τί έχουμε κάνει. Βέβαια ο πρώτος στόχος μας ήταν να παραμείνουμε στην κατηγορία, κάτι που έχει επιτευχθεί και με την ισοπαλία κόντρα στη Βάρη. Από κει και πέρα, ό,τι καλύτερο έρθει καλοδεχούμενο”.

Επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Καραβά εκτός έδρας, μία ομάδα που έχει ανέβει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Πιστεύετε οτι θα είναι τόσο δύσκολο όσο και το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα;

”Βέβαια. Δεν υπάρχει εύκολος και δύσκολος αντίπαλος, όπως φαίνεται. Ο Καραβάς είναι μία ομάδα που βρισκόταν χαμηλά στη βαθμολογία και ξαφνικά ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Είναι μία ποιοτική και καλή ομάδα. Πιστεύω πως όποιος βρεθεί σε καλή μέρα θα κερδίσει. Είναι κάτι που το λέω συνεχώς γιατί η διακοπή έχει επηρεάσει αρκετές ομάδες όπως και τη δική μας που έχει στραβοπατήσει μετά τη διακοπή”.

[sc name=”boukis” ]