Λαϊβεράς: ”Είχαμε μία πολύ εχθρική διαιτησία”

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία στην ήττα του Αίαντα Σαλαμίνας από τη Θύελλα Ραφήνας έχει ο προπονητής των νησιωτών Βαγγέλης Λαϊβεράς. Πέρα από τις διαιτητικές αποφάσεις, ο τεχνικός του Αίαντα στάθηκε και στην ανετοιμότητα που υπάρχει ακόμα στην ομάδα, καθώς η διακοπή όπως είπε ο ίδιος, έκανε πολύ κακό.

Να επισημάνουμε πως και η διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας εξέφρασε τα παράπονά της για τη διαιτησία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.

Πρώτη ήττα για φέτος για εσάς, πρώτη νίκη φέτος για τη Θύελλα. Πιστεύετε οτι πέσατε θύμα έκπληξης;

”Όχι. Όπως είχα πει η ετοιμότητα θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Σε μας η διακοπή μας έκανε πολύ κακό και σε συνδυασμό με τις απουσίες που είχαμε, δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Πέρα από αυτό, είχαμε μία πολύ εχθρική διαιτησία και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην έδρα μας. Σε αρκετές περιπτώσεις θεωρώ πως αδικηθήκαμε όπως στο πέναλτι της Ραφήνας, καθώς και σε άλλες φάσεις στις οποίες θα μπορούσαμε είτε να κερδίζαμε εμείς πέναλτι, είτε να έδινε κάποια κάρτα σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Αυτό είχε και ως αντίκτυπο να αποσυγκεντρώσει τους ποδοσφαιριστές μας. Δεν μειώνω τη νίκη της Θύελλας η οποία πάλεψε και κατάφερε με τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν να πάρει τη νίκη. Όλα αυτά βέβαια δεν αποτελούν δικαιολογίες, καθώς ούτε εμείς βρισκόμασταν σε καλή μέρα αγωνιστικά”. 

 

Υπάρχουν κάποια θετικά στοιχεία που μπορείτε να πάρετε από αυτήν την αναμέτρηση;

”Όχι. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσα να κρίνω ως θετικό ήταν η προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές στο τέλος, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε φυσιολογικά την ήττα”.

Ποια είναι η επόμενη μέρα στην ομάδα;

”Οφείλουμε να συνεχίσουμε. Έχουμε ένα παιχνίδι στη Σάμο κόντρα στον Πυθαγόρα, ελπίζοντας να είναι καλύτερη η διαιτησία”. 

[sc name=”hpeiros” ]