Λαμπερή τελετή λήξης της Ακαδημίας Α.Ο. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ.(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ακαδημία μας γιόρτασε τη λήξη της φετινής σεζόν με μια λαμπερή εκδήλωση.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας της ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ παρουσίασε το όραμά μας.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία πρότυπη Ακαδημία, όπου τα παιδιά μας δεν θα μαθαίνουν απλά να κλωτσάνε μία μπάλα.

Αυτό που θέλουμε είναι να δημιουργούμε ταλέντα, μα προ πάντων άξιους και ικανούς ανθρώπους για την κοινωνία, όπου θα σέβονται το συνάνθρωπο και συναθλητή τους.

Φέτος ήταν απλά η αρχή.

Από την επόμενη σεζόν θα καταλάβετε ότι η ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ  με το σύνθημα «Μια οικογένεια, μια Ακαδημία», θα ανοίξει ακόμα περισσότερο την αγκαλιά της και με τη συνεργασία ειδικών επιστημών θα έχουμε την ευκαιρία να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για την εξέλιξη των ταλέντων μας.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο πρόεδρος κ. Γιάννης Σπαθας Ε.Π.Σ.Πειραιά ο κ. Απόστολος Μαρούλης γενικός γραμματέας της Ε.Π.Σ. Πειραια ο  Νικόλαος Σούτας : Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ. οικογένεια Ηλία Κυριακίδη πολύ παράγοντες γονείς και φίλοι.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Κούρτης έδωσε τιμητική πλακέτα στην ΠΑΕ Ιωνικός για την άνοδος στην μεγάλη κατηγορία  της σούπερ λίγκα το βραβείο το παρέλαβε ο κύριος ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΜΠΑΚΗΣ προπονητής της κ 17 του Ιωνικού μαζί με τον κύριο ΜΑΝΩΛΗ ΠΟΛΛΙΑ συνεργάτη του

Καλό καλοκαίρι. Ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Exit mobile version