Κούστας: ”Στη Γ’ Εθνική δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι ούτε κανένα ντέρμπι”

Σε συνέντευξη που μας παραχώρησε στα Peiraiotika.gr, ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Κούστας μας μίλησε για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ (15:00).

Ο νεαρός τεχνικός μας τόνισε πως κανένα παιχνίδι στη Γ’ Εθνική δεν είναι εύκολο, καθώς οι διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των ομάδων είναι μικρές.

 

Πώς εξελίχθηκε η προετοιμασία εν όψει του αυριανού αγώνα απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ;

”Εξελίχθηκε ομαλά. Έχουμε δουλέψει σε αρκετά τακτικά κομμάτια του παιχνιδιού και σε διάφορες καταστάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν, καθώς είναι μία ομάδα που μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα απέναντι στον αντίπαλο, λόγω του προπονητή τους ο οποίος ξέρει να διαβάζει τον αντίπαλο”.

Έχετε απουσίες;

”Πέρα από αυτές του Κρητικού και του Μεγαρίτη, όλοι οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι”.

Θεωρείτε πιο σημαντικό παιχνίδι αυτό απέναντι στην Ερμιονίδα ή αυτό απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ;

”Αυτό που λέω συνέχεια στους παίκτες μου είναι οτι στη Γ’ Εθνική δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι ούτε κανένα ντέρμπι. Όλα τα παιχνίδια για μας είναι εξαιρετικά δύσκολα, αντιμετωπίζοντάς τα με τον απαιτούμενο σεβασμό και σοβαρότητα για να μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Οπότε δεν θα έλεγα οτι είναι το μεγάλο ντέρμπι αυτό με το Ρουφ γιατί όλες ομάδες έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους. Είδαμε για παράδειγμα οτι το Ρουφ ηττήθηκε από την Ερμή Μελιγούς. Αυτό δείχνει οτι όλες οι ομάδες είναι αξιόλογες και δύσκολες. Οπότε για μας δεν είναι κάτι το διαφορετικό αυτό το παιχνίδι, είναι σαν όλα τα άλλα, όπου θα πρέπει να έχουμε την απαιτούμενη προσοχή για να φύγουμε με το τρίποντο”.

Ο ΠΑΟ Ρουφ είναι μία ομάδα που έχει κάνει αρκετές προσθήκες το καλοκαίρι, όπως αυτή του Μάντζιου. Πιστεύετε οτι αυτό θα σας ευνοήσει δεδομένου οτι οι ποδοσφαιριστές ίσως να μην έχουν δέσει 100%;

”Όταν μιλάμε για παίκτες για τον Μάντζιο που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, νομίζω πως δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο να προσαρμοστεί, λόγω και της ποιότητας που διαθέτει. Πιστεύω πάντως οτι θα έχουν βρει τη χημεία τους, καθώς διαθέτουν έναν προπονητή ο οποίος ενημερώνεται και ψάχνει συνεχώς. Συνεπώς δεν περνάνε τέτοιες σκέψεις από το μυαλό μας. Πιστεύω πως θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με πολύ αξιόλογο σύνολο”.

[sc name=”fanis” ]