Κούστας: ”Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί για να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι”

Σοβαρότητα αποζητά ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Κούστας εν όψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης απέναντι στον Πανγυθεατικό.

Παρά το γεγονός οτι η Κηφισιά έχει κάνει μία πολύ καλή αρχή σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ΕΠΣΑ, ο νεαρός τεχνικός δεν θέλει να πετούν οι ποδοσφαιριστές του στα σύννεφα. καθώς όπως γνωρίζουμε στο ποδόσφαιρο, μπορείς εύκολα να πέσεις θύμα έκπληξης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κούστας θα έχει στη διάθεσή του τους Έσλερ και Κρητικό, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μεγαρίτης και Πρίτσας.

 

Προτού σας ρωτήσω για το παιχνίδι με τον Πανγυθεατικό, θα ήθελα να σας ρωτήσω πρώτα για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Είναι μία από τις καλύτερες εμφανίσεις σας φέτος με βάση και την έκβαση του αγώνα;

”Νομίζω οτι ήταν από τις πολύ καλές μας εμφανίσεις κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο πρώτο δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει. Στο πρώτο ημίχρονο δοκιμάσαμε κάποια πράγματα, όπως το να αλλάξουμε τον σχηματισμό μας, πράγματα που δεν μας βγήκαν καθόλου. Στην επανάληψη επαναφέραμε τον βασικό μας σχηματισμό, παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, κάνοντας έτσι αυτήν την εντυπωσιακή ανατροπή”.

Σας δίνει μεγαλύτερη ψυχολογική ώθηση εν όψει του αυριανού παιχνιδιού;

”Θα έλεγα πως ναι, αλλά είναι και κάτι που με φοβίζει κιόλας. Πρέπει να παραμείνουμε σεμνοί και ταπεινοί, καθώς προερχόμαστε από δύο σημαντικές νίκες με ΠΑΟ Ρουφ και Πανιώνιο, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι που είναι πάρα πολύ σημαντικό”.

Πιστεύετε πως έχουν οι ποδοσφαιριστές σας την ωριμότητα να παραμείνουν σοβαροί;

”Μέχρι στιγμής αυτό έχουν δείξει. Μένει να το αποδείξουμε και αύριο”.

Υπάρχουν απουσίες;

”Αμφίβολοι είναι ο Μεγαρίτης και ο Πρίτσας, ενώ επέστρεψαν οι Έσλερ και Κρητικός”.

Πιστεύετε οτι θα διακοπούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα;

”Δυστυχώς πιστεύω οτι κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα γίνει. Θα είναι μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη. Εγώ προσωπικά ελπίζω να πάρουν οι αρμόδιοι όσο πιο αυστηρά μέτρα γίνεται, χωρίς να διακοπούν τα πρωταθλήματα, ακόμη και αν χρειαστεί να κάνουμε τεστ κάθε εβδομάδα”. 

[sc name=”fanis” ]