Κούστας: ”Δεν μας προκαλεί έκπληξη το 3 στα 3”

Το γεγονός οτι η Κηφισιά ξεκίνησε αρκετά νωρίς την προετοιμασία φαίνεται να είναι ένα από τα πράγματα που έχει φέρει το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή της ομάδας από τα Βόρεια Προάστια Νίκου Κούστα.

Ο νεαρός κόουτς αναφέρθηκε επίσης και στην ποιότητα που διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές του για τα δεδομένα της Γ’Εθνικής, η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τελευταία εκτός έδρας νίκη επί τους ΠΑΟ Ρουφ με 0-1.

 

3 στις 3 νίκες, 0 γκολ παθητικό και μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία. Περιμένατε τέτοια αρχή πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα;

”Γι’ αυτόν τον λόγο προετοιμαστήκαμε τόσο νωρίς το καλοκαίρι (24 Ιουλίου), για να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για το πρωτάθλημα. Οπότε δεν μας προκαλεί έκπληξη το 3 στα 3. Σε οτι έχει να κάνει με το μηδέν παθητικό μας έχει ευνοήσει και λίγο η τύχη, καθώς και η Ερμιονίδα και ο ΠΑΟ Ρουφ έχασαν κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Συνεπώς δεν στεκόμαστε στο μηδέν, αλλά στο πώς να το βελτιώσουμε. Αλλά ναι, η ομάδα έχει ξεκινήσει πολύ καλά, είναι μέσα στο στόχο της και ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια”.

Τί πιστεύετε οτι ήταν αυτό που έφερε το διπλό;

”Ξεκάθαρα νομίζω οτι ό,τι και να κάνουμε οι προπονητές από άποψη τακτικής ή φυσικής κατάστασης οι γυμναστές, τον πρώτο λόγο τον έχουν οι ποδοσφαιριστές και η ποιότητά τους. Έχω την τύχη και τη χαρά να έχω ποδοσφαιριστές με πολύ καλή ποιότητα για τα δεδομένα της κατηγορίας και θεωρώ οτι αυτή είναι που κάνει τη διαφορά στο γήπεδο”. 

Για δεύτερο παιχνίδι τελειώνετε το παιχνίδι με 10 παίκτες και μάλιστα στο παιχνίδι με το Ρουφ ο Έσλερ αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις. Είναι κάτι που σας εκνευρίζει, μιας και χάνετε παραπάνω παίκτες στα επόμενα παιχνίδια πέρα από τους τραυματισμούς;

”Αν εξαιρέσουμε την πρώτη αποβολή που δεχθήκαμε με τον Άρη Σκάλας όπου ο Τεττεί αποβλήθηκε αδικαιολόγητα, η αποβολή του Έσλερ θεωρείται δικαιολογημένη γιατί ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι και συνήθως τα ντέρμπι έχουν αρκετές μονομαχίες. Οπότε δεν είναι κάτι που μας προβληματίζει. Τα παιδιά είναι πολύ συγκεντρωμένα και ενημερωμένα για τον αντίπαλό τους. Ξέρουν τί πρέπει να κάνουν. Άλλωστε όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, πόσο μάλλον σε μία πρεμιέρα απέναντι στον Άρη Σκάλας ή σε ένα ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ”.

[sc name=”boukis” ]