Κούσης: ”Κερδίσαμε δίκαια με πειστική εμφάνιση”

Την δεύτερη της νίκη σε έξι αγώνες πέτυχε η Χαραυγή, περνώντας ”αέρα” απο το Μοσχάτο και την τοπική Θύελλα, με σκορ 4-1, για τον δεύτερο όμιλο της Α’ Πειραιά.

Στο μισάωρο του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι είχαν βάλει τις βάσεις για την νίκη τους.

Συγκεκριμένα ο Μπάκουλης στο 10′ και ο Γρούνης στο 28′, άνοιξαν την ψαλίδα του σκορ στα δυο τέρματα.

Ο Φασιλής στο 54′, πέτυχε το τρίτο γκολ για την ομάδα του Γιάννη Κούση, με τον Χονδρουδάκη δέκα λεπτά μετά, να βάζει αυλαία στα τέρματα της ομάδας του.

Το μόνο που κατάφερε η Θύελλα ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με το πέναλτι του Νταή.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, κ.Κούσης τόνισε τα συνεχόμενα παιχνίδια που έδινε η ομάδα του τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά και για την αναστολή των Πρωταθλημάτων λόγω του ιού:

”Για άλλο ένα συνεχόμενο εκτός έδρας ματς ήμασταν κυρίαρχοι και συνεχίσαμε τις καλές εμφανίσεις πετυχαίνοντας 4 τέρματα.

Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στη τελική προσπάθεια θα μπορούσαμε να βάλουμε ακόμη περισσότερα τέρματα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για το 3μηνο αυτό που πέρασε και ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό καθώς πλέον υπάρχει η διακοπή του ενός μήνα λόγω covid.

Οφείλουμε να ζήσουμε με αυτό και να προσαρμοστούμε.

Βαδίζουμε σε σωστό δρόμο όλοι βάζοντας την ομάδα πάνω από ολα και σε αυτό το μεγαλύτερο μερίδιο είναι της διοίκησης γιατί από κει ξεκινάνε όλα.

Ευχαριστούμε την Θύελλα Μοσχάτου για την φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια”.

Θύελλα Μοσχάτου: Βενετσάνος, Μπάλλιος, Γεωργιάδης (46’ Γκιόκας), Φισκατώρης, Φαναρίτης (63’ Λιόλιος), Τυράκης (76’ Σάλτας), Νταής, Σουρβίνος, Βαζαίος (46’ Χατζάρας), Σκοπελίτης Ι. (57’ Ευαγγέλου), Σκοπελίτης Γ.

Χαραυγή: Σιφογιαννάκης, Χουριέτ, Σκορδίλης (73’ Παναγιώτου), Αβανίδης, Σαριγιάννης, Μπάκουλης, Λίτσας (46’ Γαβαλάς), Μουρελάτος (46’ Σιδηρόπουλος), Χονδρουδάκης, Γρούνης (68’ Βουλγαράκης), Φασιλής (76’ Θωμόπουλος)