Κούσης: ”Δεν υπάρχουν για μας περιθώρια πέραν του τρίποντου”

Την επιστροφή στις νίκες άμεσα θέλουν οι Νέοι Δραπετσώνας, μετά απο δυο συνεχόμενες αποτυχίες με Φαληρικό και Ολυμπιακό Κερατσινίου, οι οποίοι θα φιλοξενήσουν τον Πανιώνιο Κερατσινίου, για την 18η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση του ομίλου, μαζί με την Αναγέννηση Μοσχάτου, με τον μόνο στόχο που μπορούν να κυνηγήσουν να είναι η κατάκτηση της 3ης θέσης, όπου θα δώσει ενα ελαφρύ πλεονέκτημα στα πλέι οφ ανόδου.

Μοναδική απώλεια για τον νεαρό τεχνικό Γιάννη Κούση, είναι του επιθετικού Μπιτσάκου.

Αναλυτικά:

”Για μας τα δύο ματς που ακολουθούν με Πανιώνιο και Αστέρα Νικαίας είναι πολύ σημαντικά καθώς θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η τρίτη θέση κατά την άποψή μου σε συνδυασμό με το πρόγραμμα των υπολοίπων και κυρίως της Αναγέννησης Μοσχάτου.

Όσο αφορά το Κυριακάτικο ματς παίζουμε στην έδρα μας και δεν υπάρχουν για μας περιθώρια πέρα του 3ποντου.

Ημαστε σε καλή κατάσταση παρόλο το 0-0 της περασμένης αγωνιστικής, παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και αυτό είναι το ζητούμενο για μας από την αρχή της χρονιάς.

Το έχουμε καταφέρει στα περισσότερα ματς απο την αρχή της χρονιάς να το συνδυάσουμε με θετικά αποτελέσματα και αυτό θα επιδιώξουμε και την Κυριακή.

Αντιμετωπίζουμε μια σκληροτράχηλη ομάδα η οποία και αυτή έχει σαν στόχο την 5αδα με την πορεία που πραγματοποιεί”.