Κώστας Μανωλάς: Μαγειρεύεται η επιστροφή του στον Ολυμπιακό

Χωρίς φωτιά καπνός δεν βγαίνει, κι ο κόσμος όλος Κώστα Μανωλά στον Πειραιά γυρεύει.

Ξεκίνησα το θέμα του Κώστα Μανωλά με το ρεφρέν του τραγουδιού, χωρίς φωτιά καπνός δεν βγαίνει με τον αείμνηστο Βαγγέλη Περπινιάδη μέγας λάτρης του Ολυμπιακού.Ένα θέμα που τις τελευταίες μέρες μονοπωλεί την επικαιρότητα.

Επιστρέφει ο Κώστας Μανωλάς στον Ολυμπιακό. Η Νάπολη ζητά τον Μαντί Καμαρά ως ανταλλαγή με τον Κώστα Μανωλά και να δώσει λεει και 3 εκατ. ευρώ σε τρία χρόνια γιατί ο Κώστας Μανωλάς αξίζει περισσότερα από τον Μαντί Καμαρά. Ο Σπαλέτι λέει τώρα δεν του αρέσουν οι Αφρικανοί παίκτες.

Διαβάζουμε διάφορα, ότι η Νάπολη θέλει να απαλλαγεί από τα βαρύ συμβόλαιο του Μανωλά 4,2 εκατ.ευρώ το χρόνο χωρίς την εφορία. Από την άλλη μέρια ο Κώστας Μανωλάς δέχεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2026 στο 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο με τα μπόνους θα φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Η δική μου γνώμη είναι: Πράγματι από τον πολύ καπνό τις τελευταίες μέρες δεν βλέπουμε μπροστά μας,οπότε το αποκλείω τελεσίδικα να μην δούμε φωτιά.

Ένα αυτό δεύτερο: Ο Κώστας Μανωλάς έχει αποφασίσει να γυρίσει στον Ολυμπιακό ο κόσμος να χαλάσει, τους βαρέθηκα τους Ιταλούς, είναι συναισθηματικά πολύ δεμένος με τον Ολυμπιακό, το έχει αποδείξει όταν φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού με τι τρόπο πανηγύριζε όταν σκοράριζε

Τρίτο και το πιο σημαντικό έχει. μεγάλη άμεση φιλική σχέση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και το χατήρι του Κώστα Μανωλά 99.9/100 θα του το κάνει. “Είναι τρελός ο Πρόεδρος”

Ο Μαντί Καμαρά βρίσκεται εδώ και καιρό ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που εξετάζει η Νάπολι για τη μεσαία γραμμή της. Από τη στιγμή που ήρθαν στην επιφάνεια οι φήμες περί θερμού ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Κώστα Μανωλά, προέκυψε και σενάριο πιθανής ανταλλαγής των δύο ποδοσφαιριστών. Ο Μαντί Καμαρά είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει χτίσει την υπεραξία του μέσω του Ολυμπιακού και οι Πειραιώτες υπολογίζουν πως θα βάλουν στα ταμεία τους ένα μεγάλο ποσό κοντά στα 20 εκ. ευρώ για να τον αποδεσμεύσουν. Από την άλλη η Νάπολι εκτιμά σε αντίστοιχα επίπεδα την αξία του Κώστα Μανωλά, ωστόσο δείχνει να διάθεση να ρίξει την τιμή του -όχι βέβαια εντυπωσιακά-.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Τσίρο Βενεράτο, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που μετέδωσε τις πληροφορίες για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μανωλά, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Radio Kiss Kiss” της Νάπολης για το παραπάνω σενάριο. Συγκεκριμένα ο Βενεράτο ανέφερε πως η Νάπολι δεν ενδιαφέρεται για να πάρει ως αντάλλαγμα τον Μάντι Καμαρά και ζητά μόνο χρήματα για να τον παραχωρήσει. Κι αυτό γιατί ο Λουτσιάνο Σπαλέτι προτιμά άλλες περιπτώσεις αντί του μέσου του Ολυμπιακού, που αγωνίζονται ήδη στο ιταλικό πρωτάθλημα.

[sc name=”hpeiros” ][/sc]