Σταύρος Κασιμάτης: «Είμαι υπερήφανος για το συντελεσθέν έργο της δημοτικής αρχής.

2

Μέσα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης, με περικοπές πάνω από 60% για την αυτοδιοίκηση, εξυγιάναμε οικονομικά τον Δήμο και δημιουργούμε υποδομές, τις οποίες περίμεναν οι δημότες πάνω από 30 χρόνια. Ο προϋπολογισμός διασφαλίζει οικονομική και κοινωνική σταθερότητα και ενισχύει την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Όλα αυτά και άλλα που προγραμματίζονται, σηματοδοτούν την πορεία προς το μέλλον της πόλης μας.

Ο Δήμος Κορυδαλλού δεν οφείλει σε τρίτους ούτε ένα ευρώ, ενώ έχει δημιουργήσει και πλεόνασμα. Αυτό μας δίνει πλέον την δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε περισσότερο στα έργα βελτίωσης της καθημερινότητας, ιεραρχώντας με σύνεση τις ανάγκες της πόλης και θέτοντας προτεραιότητες.

Γιατί, όσο είμαι Δήμαρχος, δεν θα επιτρέψω να επιστρέψουμε στην εποχή της υπερχρέωσης του Δήμου. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συναδέλφους, συνεργάτες μας στη διοίκηση του Δήμου για την πολυσχιδή και ενίοτε δύσκολη αποστολή ανακούφισης των συμπολιτών μας και βελτίωσης της καθημερινότητας τους.

Η σχεδόν ομόφωνη υπερψήφιση του προϋπολογισμού και από παρατάξεις της αντιπολίτευσης, παρά την κριτική και τις επιμέρους διαφοροποιήσεις τις οποίες κατανοούμε και σεβόμαστε, επιβεβαιώνει τον στόχο μας: Να συνεχίσουμε την προσπάθεια με ευθύνη, ανταποκρινόμενοι στη βούληση του Κορυδαλλιώτικου λαού».