Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο δήμαρχος της πόλης Χρ. Βρεττάκος (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

 

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο δήμαρχος της πόλης Χρ. Βρεττάκος, μοίρασε ευχές σε όλους και όλες για υγεία και προσωπική και συλλογική ευτυχία.

Ταυτόχρονα μίλησε για την ανάγκη η πόλη μας να αποτελεί εστία αλληλεγγύης στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, τονίζοντας ταυτόχρονα τη σημασία της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών.

Το «παρών» στην εκδήλωση για την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου έδωσαν δεκάδες πολίτες, που γέμισαν την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Κερατσινίου- Δραπετσώνας και όλα τα μέλη της Δημοτικής Αρχής.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι σεβαστοί πατέρες Εμμανουήλ Καροφυλλάκης του Ι.Ν Αγ. Παντελεήμονος και Πολύκαρπος του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου.

Οι βουλευτές Πειραιά Δ. Μαρκόπουλος, Γ. Τραγάκης, Ν. Κασιμάτη, Φ. Μπακαδήμα, Ν. Σούτας τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων”Α επιλαχών βουλευτής Β’ Πειραιά” περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής του τόπου, όπως και εκπρόσωποι φορέων, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, κομμάτων, επικεφαλής δημοτικών κινήσεων και παρατάξεων, εκπρόσωποι ΚΑΠΗ της πόλης και φυσικά εργαζόμενοι από τις όλες υπηρεσίες του Δήμου.

Τέλος, την όμορφη και ζεστή εκδήλωση πλαισίωσε για άλλη μια φορά η μεικτή χορωδία του Δήμου μας υπό τη Μαέστρο Χριστίνα Ρόκκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΕΣ 

 

Exit mobile version