Κοντάκης: ”Το υγιές project του Πανιωνίου με έκανε να συμφωνήσω”

Τους λόγους για τους ο οποίους επέλεξε τον Πανιώνιο Κερατσινίου μας εξήγησε ο νέος προπονητής της ομάδας Νίκος Κοντάκης. Ο 41χρονος τεχνικός, ο οποίος είχε ένα πέρασμα μία τριετία πριν από την Ολυμπιάδα, αναφέρθηκε επίσης στην ποιότητα που υπάρχει στο πρωτάθλημα του Πειραιά, αλλά και στα προβλήματα που το ταλαιπωρούν.

Θυμίζουμε πως οι Κυανέρυθροι αντιμετωπίζουν αύριο το πρωί την Κύπρο Κορυδαλλού στον Κορυδαλλό για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ΕΠΣΠ.

 

Πώς εξελίχθηκε η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι απέναντι στην Κύπρο Κορυδαλλού;

”Η προετοιμασία κύλησε πολύ ομαλά με αρκετή διάθεση και συνέπεια”. 

Όπως είναι φυσιολογικό δεν έχετε δεθεί με τους ποδοσφαιριστές και γενικά με τη φιλοσοφία της ομάδας, καθώς είστε σχεδόν μία εβδομάδα στο σύλλογο. Θα ήθελα να μου πείτε αρχικά ποια είναι η δική σας φιλοσοφία, κατά πόσο συμβαδίζει με αυτή του Πανιωνίου και πόσο χρονικό διάστημα πιστεύετε οτι θα κάνετε για να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα;

”Η διοίκηση του Πανιωνίου μου παρουσίασε ένα υγιές project, βασιζόμενοι σε παιδιά από τις ακαδημίες. Έχουν γνώμονα το μέλλον και αυτό ήταν που με έκανε να συμφωνήσω με την ομάδα. Σίγουρα δεν είναι τόσο εύκολο για μένα προσαρμοστώ σε μία μόλις εβδομάδα στα νέα δεδομένα, αλλά πιστεύω οτι σύντομα θα εγκλιματιστώ. Υπάρχει καλή διάθεση και όταν υπάρχει καλή διάθεση όλα γίνονται πιο εύκολα”.

Είναι η πρώτη φορά που προπονείτε ομάδα του Πειραιά;

”Όχι. Είχα περάσει πριν μία τριετία από την Ολυμπιάδα”.

Ποιά είναι η άποψή σας για το πρωτάθλημα του Πειραιά;

”Είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο μπορεί να εξελιχθεί αρκεί να το βοηθήσουν οι συνθήκες, όπως το να υπάρχουν περισσότερα γήπεδα. Υπάρχει αρκετό ταλέντο, αλλά η έλλειψη γηπέδων είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα. Δεν σημαίνει όμως οτι δεν υπάρχει ποιότητα και φιλοδοξία από τους ποδοσφαιριστές για να γίνει καλύτερο”.

[sc name=”bitros” ]