Κοντάκης: ”Μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου”

Την κατάλληλη έκφραση χρησιμοποίησε ο προπονητής του Πανιώνιου Κερατσινίου Νίκος Κοντάκης σχετικά με την ήττα των Κυανέρυθρων από τους Σαλαμινομάχους με 0-1.

Ο προπονητής του Πανιωνίου πέρα από το παιχνίδι της Κυριακής αναφέρθηκε επίσης και στην δυστοκία που είχαν οι ποδοσφαιριστές του στην τελική προσπάθεια, πράγμα που θα ήθελε να ενημερώσει στη συνέχεια.

 

Μία ήττα η οποία λίγο πολύ ήταν άδικη, καθώς και σεις διακαιόσασταν ένα γκολ. Συμφωνείτε με αυτήν την άποψη ή θεωρείτε δίκαιο το αποτέλεσμα;

”Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν μας άφησε καθόλου ικανοποιημένους, με βάση τις ευκαιρίες και την απόδοση που είχαμε. Θεωρώ οτι δεν αξίζαμε να φύγουμε με ήττα. Ο νόμος του ποδοσφαίρου όμως ήταν αυτός που βγήκε στην επιφάνεια. Όταν δεν κάνεις γκολ τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται είναι επόμενο να την πληρώσεις”.

Πιστεύετε οτι η δυστοκία που είχατε ήταν κάτι το προσωρινό ή χρειάζεστε διόρθωσης;

”Σίγουρα το σημαντικό είναι να μπορούμε να φτιάχνουμε φάσεις, αλλά θα πρέπει να τις τελειώνουμε κιόλας. Είναι κάτι που θέλουμε να δουλέψουμε σε αυτό, ώστε να είμαστε πιο εύστοχοι στα επόμενα παιχνίδια”.

Έχετε παρακολουθήσει τον επερχόμενο αντίπαλό σας τον Ολυμπιακό;

”Ναι. Είναι μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα και προσπαθεί κι αυτή με τη σειρά της να πετύχει το καλύτερο δυνατό σε κάθε παιχνίδι”.

[sc name=”hpeiros” ]