Κοντάκης: ”Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας χωρίς να προσαρμοστούμε σε κανέναν αντίπαλο”

Για το παιχνίδι κόντρα στους Σαλαμινομάχους (Κυριακή 11:30 – Γήπεδο Σιταποθηκών) μας μίλησε ο προπονητής του Πανιώνιου Κερατσινίου Νίκος Κοντάκης.

Ο τεχνικός των Κυανέρυθρων μας μίλησε πέρα από το σημερινό παιχνίδι και για την συνύπαρξή του με τους νέους του ποδοσφαιριστές η οποία εξελίσσεται αρκετά καλά σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

 

Πώς εξελίχθηκε η προετοιμασία εν όψει του αγώνα κόντρα στους Σαλαμινομάχους;

”Κυμάνθηκε σε πολύ καλά επίπεδα με πλήρης συνέπεια και ηρεμία”.

Έχετε απουσίες;

”Όχι. Όλοι είναι πλήρεις”.

Παίζετε απέναντι σε μία ομάδα που μέχρι τώρα έχει την καλύτερη επίθεση στον όμιλο. Σκέφτεστε να παραταχθείτε με αμυντικούς προσανατολισμούς;

”Όχι σε καμία περίπτωση. Εμείς πάντοτε θα κάνουμε το παιχνίδι μας, χωρίς να έχουμε κανέναν σκοπό να προσαρμοστούμε σε κανέναν αντίπαλο. Εμείς έχουμε τη δική μας φιλοσοφία, παίζοντας κάθε φορά για τη νίκη”.

Πώς κυλάει η συνύπαρξη με τους καινούριους ποδοσφαιριστές;

”Θεωρώ οτι τα πράγματα πάνε ιδανικά. Έχουν πολύ καλή νοοτροπία και συμπεριφορά. Το ηθικό τους επίπεδο είναι πολύ υψηλό, ενώ είναι και πολύ συνεργάσιμοι”.

Προσπαθούν να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία σας;

”Σιγά σιγά προσπαθούν να αποκομίσουν τα πράγματα που θέλω. Καθημερινά στην προπόνηση αντιλαμβάνομαι αυτό το πράγμα. Είναι κάτι το οποίο είναι δύσκολο, αλλά βλέπω οτι υπάρχει διάθεση κάτι που με κάνει πολύ ικανοποιημένο”,

[sc name=”boukis” ]