Κλώντζας: ”Η γρήγορη αντίδραση από τον Ίκαρο μετά το 2-1 μας έκοψε τα φτερά”

Το γρήγορο γκολ του Ικάρου μετά το γκολ του Ηρακλή Νίκαιας ήταν αυτό που έριξε κατά πολύ την ψυχολογία, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιάννη Κλώντζα, ποδοσφαιριστή του Ηρακλή.

Πέρα από την ήττα από τον Ίκαρο με 3-1, ο Κλώντζας μας μίλησε και για το επόμενο παιχνίδι απέναντι στην Ελλάς Ποντίων εκτός έδρας, σ’ έναν αγώνα όπου θα πρέπει κι αυτός, αλλά και οι συμπαίκτες του να δώσουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, ώστε να μην απομακρυνθούν από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

 

Ήττα αυτή τη φορά από τον Ίκαρο με 3-1. Πιστεύετε οτι οι έπαιξαν σημαντικό ρόλο οι απουσίες που είχατε;

”Η αλήθεια είναι πως είχαμε απουσίες, είτε λόγω τραυματισμού, είτε για προσωπικούς λόγους, οι οποίες μας οδήγησαν στην ήττα. Ακόμη και τα προβλήματα που παρουσιάσαμε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, στάθηκαν ικανά για να μην πάρουμε κάποιον βαθμό από την Καλλιθέα”.

Θεωρείς οτι το τρίτο γκολ που δεχθήκατε ήταν αυτό που σας έριξε τελείως τη ψυχολογία, δεδομένου οτι 1 λεπτό πριν μειώσατε σε 2-1.

”Πράγματι όταν μειώσαμε στο σκορ είχαμε την πεποίθηση οτι μπορούμε να πάρουμε ακόμα και το παιχνίδι. Όμως, η γρήγορη αντίδραση από τον Ίκαρο μας έκοψε τα φτερά. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω οτι προσπαθήσαμε να κάνουμε φάσεις για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, αλλά τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι”.

Επόμενο παιχνίδι είναι απέναντι στην Ελλάς Ποντίων. Πιστεύετε οτι θα πρέπει να δώσετε το κάτι παραπάνω για να είστε και κοντά στη βαθμολογία;

”Ναι. Πρέπει να τα δώσουμε όλα σε αυτό το παιχνίδι, ώστε πριν το ρεπό μας να καταφέρουμε να έχουμε πάρει όσους περισσότερους πόντους μπορούμε. Για να το πετύχουμε αυτό, θα πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, κάτι που προσπαθούμε να κάνουμε πράξη μέσα από την προπόνηση”.

[sc name=”fanis” ]