Κλώντζας: ”Αν συνεχίσουμε έτσι, θα μπορούμε να διεκδικήσουμε κάθε παιχνίδι”

Πεπεισμένος πως αν ο Ηρακλής Νίκαιας συνεχίσει να κάνει ανάλογες εμφανίσεις όπως αυτή απέναντι στην Καστέλλα (6-0), θα μπορεί να διεκδικήσει κάθε παιχνίδι είναι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιάννης Κλώντζας. Ο νεαρός, ανέφερε επίσης πως στόχος του Ηρακλή είναι να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο σε κάθε παιχνίδι, ελπίζοντας πως θα κάνει το ίδιο και κόντρα στον Ίκαρο την Κυριακή εκτός έδρας.

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα σου με πολύ εμφατικό τρόπο, πετυχαίνοντας μάλιστα και γκολ το οποίο ήταν το πρώτο σου για φέτος. Ένα σχόλιο για την εμφάνιση της ομάδας σου.

”Από την αρχή μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι. Κάναμε αυτά που θέλαμε στο γήπεδο, γι’ αυτό και πετύχαμε νωρίς το πρώτο γκολ. Κερδίσαμε γρήγορα τη μπάλα, παίξαμε ομαδικά, εξίσου και τα 3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Θεωρώ οτι αν συνεχίσουμε έτσι, θα μπορούμε να διεκδικήσουμε κάθε παιχνίδι”.

Έχετε αρχίσει καλά το πρωτάθλημα, απέχοντας μόλις 3 βαθμούς από τον πρώτο Αμπελακιακό. Πιστεύεις οτι μπορείτε να συνεχίσετε έτσι;

”Θεωρώ οτι έχουμε δυνατούς παίκτες και επίσης οτι είμαστε ενωμένοι και με το τεχνικό τιμ αλλά και με την διοίκηση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την απόδοση μας. Θα πρέπει όμως να δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε όσες πιο πολλές νίκες μπορούμε, έχοντας ως στόχο επιπλέον το καλό ποδόσφαιρο”.

Επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Ίκαρο, μία ομάδα που βρίσκεται στα ίδια βαθμολογικά πατώματα με τη Καστέλλα. Θεωρείς πως αν παίξετε όπως και την Δευτέρα, θα μπορέσετε να φύγετε με το διπλό;

”Πιστεύω οτι έχουμε τη νοοτροπία οτι με όποιον αντίπαλο παίζουμε, θα κάνουμε αυτό που δουλεύουμε στην προπόνηση, να παίζουμε δηλαδή ομαδικό και όμορφο ποδόσφαιρο. Από τη στιγμή που το πετυχαίνουμε στα παιχνίδια, θα μπορέσουμε να κερδίσουμε την κάθε ομάδα σε οποιαδήποτε έδρα. Θέλω να πιστεύω οτι το ίδιο θα συμβεί και με τον Ίκαρο, ώστε να φύγουμε με τους 3 βαθμούς”.

[sc name=”fanis” ]