Κερατσίνι-Δραπετσώνα: Να δείτε που στο τέλος θα φταίει το αποχετευτικό σύστημα της περιοχής!!

blank - Κερατσίνι-Δραπετσώνα: Να δείτε που στο τέλος θα φταίει το αποχετευτικό σύστημα της περιοχής!!

Είναι γνωστό της πάσης πλέον ότι οι Αριστεροί έχουν γίνει Δεξιότεροι των Δεξιών και ότι το προσωπικό συμφέρον είναι ανώτερο του συνόλου. Έχοντας ισοπεδώσει τα πάντα αφού η κωλοτούμπα έχει γίνει το εθνικό σπορ της χώρας μας εδώ και χρόνια και με ηγετική φυσιογνωμία τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, μην έχετε αυταπάτες ότι και τα χαμηλότερα κλιμάκια του κράτους λειτουργούν διαφορετικά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας όπου ο εκλεγμένος Δήμαρχος με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χρήστος Βρεττάκος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς παραλαμβάνοντας χάος απο τον προηγούμενο “Σωτήρα” δήμαρχο Λουκά Τζανή.

Ένα απο τα σοβαρότερα προβλήματα που έπρεπε να αντιμετωπίσει ο νυν δημαρχός ήταν και το τεράστιο πρόβλημα της άδειας που δόθηκε για την εγκατάσταση της εταιρίας συμφερόντων Μελισανίδη, HEC OIL ONE, στην περιοχή της Δραπετσώνας.

Καταρχάς να σας ενημερώσω ότι ως κάτοικος της Δραπετσώνας και αποδέκτης της βρώμας και της δυσωδίας που έχει εγκατασταθεί στην περιοχή μας εδώ και χρόνια, δεν μπορώ να κατηγορήσω ευθεως την εταίρία και τον ιδιοκτησιακό καθεστώς πολύ απλά γιατι είναι εταιρία που κοιτάει το συμφέρον της και μονο αυτό! Αρέσει δεν αρέσει, αυτο που λέω, δεν φταίει η HEC OIL ONE που λειτουργεί εκει που λειτουργεί,αλλα εκείνοι που έδωσαν την άδεια της εγκατάστασης και της λειτουργίας στην περιοχή.

Ποιοι είναι αυτοί; Απλά η Κυβέρνηση και φυσικά ο Δήμος! ΞΕΚΑΘΑΡΑ! 

Όλοι βάλλουν εναντίον της εταιρίας η οποία καλώς η κακώς λειτουργεί στην Δραπετσώνα γιατι της έδωσαν άδεια η Κυβέρνηση και φυσικά ο Δήμος! ΞΕΚΑΘΑΡΑ! 

Μέσα σε ένα επιχερηματικό deal (συμφωνία) υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κλείσει η συμφωνία, κερδοφόρα πάντοτε, και πάντα προς την πλευρά και το συμφέρον της εταιρίας. Με λίγα λόγια κάποιοι ίσως χρειαστούν να τάξουν κάτι σε κάποιους κ.λ.π. κ.λ.π. Αυτό δεν σημαίνει ότι σώνει και καλά έγινε και εδώ αυτό το πράγμα.

Αυτό όμως που δεν μπορεί να το χωνέψει ένας νοήμων άνθρωπος είναι πως γίνεται σε ολόκληρη την περιοχή και ενώ όλοι ξέρουν ποιο είναι το πρόβλημα, η Περιφέρεια λιγότερο και ο Δήμος περισσότερο να μην μπορούν να προσδιορίσουν τόσα χρόνια απο που πηγάζει αυτή η βρώμα!!! Αν ήταν Δεξιά η υπογραφή ή “Πράσινη” να είστε σίγουροι θα είχαν βρεί και τα συστατικά της βρώμας.

Το απίστευτο πάντως που διαβάσαμε σε άρθρο του iefimerida είναι το παρακάτω:

«Είναι εύλογες οι ανησυχίες και οι διαμαρτυρίες των κατοίκων» δήλωσαν σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης και ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, ο οποίοι ωστόσο τόνισαν πως προς το παρόν, δεν υπάρχει ταυτοποίηση του ρύπου και κανένας ποιοτικός και ποσοτικός προσδιορισμός.

επίσης το καταπληκτικότερο στο ίδιο άρθρο είναι :

Ζητούν ακόμη, να εξεταστεί από την ΕΥΔΑΠ, το δίκτυο της ευρύτερης περιοχής, πέραν των τυπικών διοικητικών ορίων του δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, καθώς και τις εγκαταστάσεις του ΚΕΛ Ψυττάλειας.

Με λίγα λογια η Περιφέρεια και ο Δήμος ζητούν απο την ΕΥΔΑΠ να κοιτάξει και το δίκτυο μήπως τελικά ειναι τα δικά μας σκατά αυτά που βρωμάνε και όχι η η διύληση που γίνεται σε πετρέλαια σε γνωστό εργοστάσιο της περιοχής. 

Τέλειώνοντας μου έρχεται στο μυαλο η παραδοχή του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας ότι πιάστηκαν στον ύπνο και  δεν είχαν πάρει είδηση για την αδειοδότηση-δωράκι του πρώην Δημάρχου και τουν ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ με ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ Υπουργού Σταθάκη και πως το είχαν πληροφορήθεί για πρώτη φορά σ’ένα δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας κάποιον Σεπτέμβρη από τον πολιτιστικό σύλλογο Δραπετσώνας ΤΕΡΨΗΧΩΡΟ.

Φυσικά όλα αυτά θα είναι ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ μου σε λίγες μέρες αφού και εγώ θα είμαι ένας ΦΑΣΙΣΤΑΣ , ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ που θέλει να χτυπήσει την εξαίσια αυτή ΑΡΙΣΤΕΡΑ που μόνο σε εκείνους ΑΝΗΚΕΙ κ.λ.π. κ.λ.π.

Υ.Γ. Επειδή έχουμε και εκλογές ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ να ενημερώσετε την OIL ONE για τις ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ του Καλοκαιριού μην βρωμάει την ώρα που θα κάνετε πάλι φιέστες ενώ τα σχολεία, οι παιδικές χαρές, τα γήπεδα και τα πάρκα είναι μαύρα χάλια!!!

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
blank - Αφόρητη δυσοσμία στην Δραπετσώνα-ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΙΛΑΤΟΙ Περιφέρεια Πειραιά & ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσωνας!

Αφόρητη δυσοσμία στην Δραπετσώνα-ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΙΛΑΤΟΙ Περιφέρεια Πειραιά & ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσωνας!

blank - SOS! "ΠΑΝΗΓΥΡΙ" από ...ποντίκια στη Μαρίνα Ζέας

SOS! “ΠΑΝΗΓΥΡΙ” από …ποντίκια στη Μαρίνα Ζέας