Κερατσίνι-Θύελλα Ραφήνας 0-2: Έμπλεξε!

Ήττα που τον βάζει σε περιπέτειες σχετικά με την παραμονή γνώρισε το Κερατσίνι το οποίο ηττήθηκε εντός έδρας από την Θύελλα Ραφήνας με 0-2 για την 7η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Δρόσης ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης, αλλά και ο τερματοφύλακας Σταμόπουλος ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι το Μενδρινού ενώ το σκορ ήταν στο 0-1.

Η Θύελλα άνοιξε το σκορ στο 16′. Ο Σπαρτάλης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Φύτρος έπιασε την πρώτη κεφαλιά με τον Δρόση να κάνει εξίσου κεφαλιά το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 65ο λεπτό το Κερατσίνι έχασε τη μεγαλύτερή του ευκαιρία καθώς κέρδισε πέναλτι. Ο Μενδρινός ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Σταμόπουλος έπεσε στη σωστή γωνία, κρατώντας το μηδέν.

Και αντί να γίνει το 1-1, στο 69ο λεπτό το Κερατσίνι δέχθηκε και δεύτερο τέρμα πάλι με τον Δρόση. Ο Δημητρίου με τον Δρόση έκλεψαν τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, έπαιξαν μαζί το 1-2 με τον επιθετικό της Θύελλας να σφραγίζει ένα μεγάλο διπλό για την ομάδα του.

Κερατσίνι (Μηνάς Χατζηαντωνίου): Καρνέσης, Κατσίκιας, Κανταράς, Μουσκάι, Αγγελάκης, Ροκάκης, Μενδρινός (68’ Γουβής), Καλιακούδας, Λύγκος, Μπάτσι (46’ Λένγκα), Σαουλιάς.

Θύελλα Ραφήνας (Νίκος Μεσολόγγης): Σταματόπουλος, Μαργέτης, Φύτρος, Γεωργόπουλος, Μανουσάκης (69’ Νταλάκας), Γεραγωτέλλης, Ντόσκας (75’ Μπαριτάκης), Σουλτανίδης, Δρόσης (75’ Μπουντάκης), Δημητρίου (80’ Παπαδόπουλος Μ.), Σπάρταλης (80’ Ζέκιο).

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

[sc name=”bitros” ]