Κατραμάδος: ”Στην τελική προσπάθεια δεν ήμασταν αποτελεσματικοί”

Ο προπονητής του Ηρακλή Νίκαιας, Διονύσης Κατραμάδος, μας μίλησε για την εικόνα της ομάδας του στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΠ απέναντι στον Αμπελακιακό (1-0) και τα πράγματα που θα πρέπει να διορθώσει εν όψει της συνέχειας.

Παρά το γεγονός οτι παίξατε καλά, δεν καταφέρετε να φύγετε με κάποιον βαθμό από τη Σαλαμίνα. Ένα σχόλιο για την εμφάνιση της ομάδας σας.

”Από τη μία δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Είναι μία ήττα. Παίζαμε με μία παραδοσιακά καλή ομάδα με  καλούς ποδοσφαιριστές. Εμείς κάναμε την προσπάθειά μας, αλλά δεν είχαμε την εικόνα που θέλαμε. Παρά τις ευκαιρίες που κάναμε, στην τελική προσπάθεια δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Δεχτήκαμε το γκολ σε ένα διάστημα όπου ο αντίπαλος είχε υπεροχή. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά η άσκοπη ενέργεια του επιθετικού μας (Σταμάτης) μας στέρησε όποιες ελπίδες είχαμε να κυνηγήσουμε το παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά δεν τα παρατήσαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε το γκολ”.

Επηρέασε η αποβολή την εξέλιξη του αγώνα;

Ναι. Μείναμε με έναν παίκτη λιγότερο για 20 με 25 λεπτά και είναι δύσκολο να κάνεις κάτι καλό, όταν είσαι πίσω στο σκορ και παίζεις απέναντι σε μία καλή ομάδα”.

Πιστεύετε οτι η ετοιμότητα έπαιξε σημαντικό ρόλο στον αγώνα;

”Όχι. Και οι δύο ομάδες ήταν ήδη σε καλό επίπεδο. Γι’ αυτό έγιναν και αρκετές φάσεις”.

Τί θα πρέπει να διορθώσετε ώστε να πάρετε ένα θετικό αποτέλεσμα την επόμενη αγωνιστική;

”Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε την επιθετική μας λειτουργία και την αποτελεσματικότητά μας”.

[sc name=”fanis” ]

Exit mobile version