Κατραμάδος: ”Ο αντίπαλος ήταν πιο δυνατός σε όλα τα σημεία από εμάς”.

Την ανωτερότητα της Ελλάς Ποντίων παραδέχθηκε ο προπονητής του Ηρακλής Νίκαιας Διονύσης Κατραμάδος, μετά και το μεταξύ τους παιχνίδι που είχαν χθες το μεσημέρι. 

Ο τεχνικός του Ηρακλή έδωσε κι εκείνος τη δική του απάντηση για τις επιπτώσεις στους ποδοσφαιριστές μετά και τη διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, ένα θέμα το οποίο προβληματίζει όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Ακόμη μία ήττα απέναντι σε μία ομάδα που πρόκειται να διεκδικήσει την άνοδο με βάση την τωρινή βαθμολογία. Τί πιστεύετε οτι πήγε λάθος;

”Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Προσπαθήσαμε να βάλουμε τη μπάλα κάτω και όχι να κλειστούμε πίσω, μιας και η Ελλάς Ποντίων είναι μία πολύ δυνατή ομάδα που θα διεκδικήσει δίκαια την άνοδο, καθώς διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Αντέξαμε μέχρι το 70′, αλλά δεχθήκαμε δύο γκολ με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να αντιδράσουμε. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, καθώς ο αντίπαλος ήταν πιο δυνατός σε όλα τα σημεία από εμάς”.

Όπως γνωρίζετε όλοι οι προπονητές έχουν ως κύριο θέμα όχι το επόμενο παιχνίδι, αλλά το πώς θα κρατήσουν το ποδοσφαιριστές τους σε καλή φυσική κατάσταση. Εσείς τί σκοπεύετε να κάνετε;

”Αφού σκεφτούμε την προάσπιση της υγείας των αθλητών, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση, αφού τα γήπεδα θα είναι κλειστά. Συνεπώς, είναι στο χέρι των αθλητών να κάνουν τρέξιμο ή δύναμη. Επίσης, η κατάσταση τώρα είναι πολύ πιο δύσκολη, γιατί οι ποδοσφαιριστές εργάζονται μέχρι τις απογευματινές ώρες όπου πλέον νυχτώνει και ίσως να μην μπουν στη διαδικασία να αθληθούν”.

[sc name=”bitros” ]