Καλύκας: ”Κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια φέτος”

Παρά το γεγονός οτι οι Άγιοι Ανάργυροι ηττήθηκαν από τους Τράχωνες με 2-1 στο ντέρμπι κορυφής του 3ου ομίλου της Α’ΕΠΣΑ, ο προπονητής της ”Ένωσης” Δημήτρης Καλύκας δήλωσε οτι η ομάδα του έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για φέτος, δίνοντας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, αλλά και στην ομάδα του Αλίμου για τη νίκη.

Επίσης, ο προπονητής των Αγίων Αναργύρων τοποθετήθηκε και για το επόμενο παιχνίδι τους απέναντι στην καλή μέχρι τώρα Αργυρούπολη, λέγοντας πως αν είναι προσεκτική η ομάδα του, μπορεί να πάρει τη νίκη.

Δεύτερη συνεχόμενη απώλεια κατά την άποψή μου και η σημαντικότερη γιατί χάσατε το ντέρμπι κορυφής. Τί πιστεύετε οτι δεν πήγε καλά;

”Πράγματι ήταν ένα ατυχές αποτέλεσμα για μας. Παίξαμε πολύ καλά, έχοντας τη κυριαρχία καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δύο αδράνειες όμως, μία στην αρχή και μία στο τέλος από μία στατική φάση στάθηκαν ικανές για να χάσουμε το παιχνίδι. Θα ήθελα να δώσω επίσης συγχαρητήρια στους Τράχωνες για την πέμπτη σερί νίκη τους. Δεν είναι τυχαία σε αυτή τη θέση. Θα ήθελα να δώσω όμως και πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την εμφάνισή τους. Έπαιξαν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τους φέτος. Δυστυχώς όμως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, κάτι που φάνηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Κέρδισε η πιο προσεκτική ομάδα που ήταν οι Τράχωνες. Κρατάμε την καλή μας εικόνα κοιτάζοντας τη συνέχεια, ενώ θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε την αμυντική μας λειτουργία στις στατικές φάσεις”.

Πιστεύετε οτι αυτή η απώλεια θα είναι καθοριστική για την έκβαση του πρωταθλήματος;

”Όχι. Οι Τράχωνες έχουν πάρει απλώς ένα προβάδισμα, όπως θα γινόταν και σε μας αν παίρναμε εμείς τη νίκη. Είμαστε ακόμα στην 5η αγωνιστική. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα”.

Επόμενο παιχνίδι απέναντι στην Αργυρούπολη, ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι δεδομένου οτι είστε ισόβαθμες. Πιστεύετε οτι θα ανυψωθείτε ψυχολογικά μετά την ήττα του ντέρμπι;

”Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για μας, όπου θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Αν συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις όπως αυτές των τελευταίων παιχνιδιών, ανεξαρτήτως των κακών αποτελεσμάτων, πιστεύω πως θα πάρουμε τη νίκη. Θα πρέπει όμως να προσέξουμε την Αργυρούπολη, καθώς είναι μία καλή ομάδα, η οποία παίζει μέχρι το 90′. Πιστεύω όμως πως αν είμαστε προσεκτικοί θα κερδίσουμε”.

[sc name=”fanis” ]