Καλύκας: ”Δεν δικαιούμασταν την ήττα”

Αδικημένος νιώθει ο προπονητής των Αγίων Αναργυύρων Δημήτρης Καλύκας, μετά και την ήττα της ομάδας του από την Αργυρούπολη με 0-1. 

Ο τεχνικός της ”Ένωσης” σχολίασε και το επερχόμενο παιχνίδι των Αγίων Αναργύρων που είναι στο Κύπελλο απέναντι στη Λυκόβρυση την Τετάρτη, ένα παιχνίδι το οποίο θεωρεί ως μία καλή ευκαιρία για να ανατραπεί η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του.

 

Τρίτο συνεχόμενο αποτυχημένο αποτέλεσμα, παρά το γεγονός οτι παίξατε πάλι καλά. Τί πιστεύετε οτι ευθύνεται;

”Δυστυχώς για άλλο ένα παιχνίδι είχαμε ένα απρόσμενο αποτέλεσμα, καθώς με βάση την εικόνα μας δεν δικαιούμασταν την ήττα. Δυστυχώς όμως αν δεν μπορείς να βάλεις γκολ, θα δεχτείς. Φάγαμε ένα γκολ όπου η άμυνά μας έδειξε μεγάλη αφέλεια, με αποτέλεσμα να καλούμαστε να ανατρέψουμε πάλι το παιχνίδι. Αυτό συνέβη για τρίτη συνεχόμενη φορά. Παρ’ όλα αυτά είχαμε μία πολύ καλή εμφάνιση σαν ομάδα, αλλά αν δεν μπορείς να βάλεις γκολ, πάντα θα έχεις πρόβλημα”.

Πιστεύετε οτι θα επηρεαστούν οι παίκτες σας κυρίως ψυχολογικά εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας;

”Σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα που μας ρίχνει ψυχολογικά. Θα πρέπει όμως να το ξεπεράσουμε, γιατί έτσι κάνουν οι ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν. Είτε κερδίζουμε, είτε όχι θα πρέπει να παίζουμε το ίδιο και να βλέπουμε στο τέλος τί αποτέλεσμα θα υπάρχει”.

Πιστεύετε οτι μπορείτε να ανυψώσετε ψυχολογικά τους παίκτες σας για το ματς με τη Λυκόβρυση;

”Η αλήθεια είναι πως είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να γυρίσουμε ανάποδα την ψυχολογία μας, με αφορμή το παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στη Λυκόβρυση. Είναι κάτι που το ποδόσφαιρο μπορεί να το κάνει, σε σχέση με άλλα αθλήματα όπου οι αγώνες δεν γίνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως είναι ο στίβος. Εγώ προσωπικά μέσα από τις προπονήσεις και τις ομιλίες, προσπαθώ να κάνω τους ποδοσφαιριστές μου να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς τους μετά από ένα κακό αποτέλεσμα. Άλλωστε αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ένα άθλημα που εμπεριέχει αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων”.

[sc name=”bitros” ]