Καλύκας: ” Αν είμαστε λίγο προσεκτικοί θα κερδίσουμε”

Την Αργυρούπολη αντιμετωπίζουν αύριο οι Άγιοι Ανάργυροι για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ (15:00 – Αγίων Αναργύρων).

Ο προπονητής της ”Ένωσης” Δημήτρης Καλύκας μας μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς επίσης και στα πράγματα που διόρθωσε αυτήν την εβδομάδα, καθώς οι Άγιοι Ανάργυροι αγνοούν τη νίκη εδώ και 2 αγωνιστικές.

Πώς εξελίχθηκε η προετοιμασία εν όψει του αγώνα απέναντι στην Αργυρούπολη;

”Η προετοιμασία εξελίχθηκε ομαλά. Όλοι οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση, εκτός φυσικά του Πιπίνη ο οποίος είναι τραυματίας”.

Έχετε ένα άγχος παραπάνω, μιας και η νίκη είναι λίγο πολύ επιτακτικής ανάγκης;

”Όχι δεν υπάρχει άγχος. Η ομάδα έχει δείξει στα προηγούμενα παιχνίδια οτι είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πιστεύω πως αν είμαστε λίγο προσεκτικοί και σε συνδυασμό οτι παίζουμε στην έδρα μας πιστεύω οτι θα κερδίσουμε. Βέβαια, δεν θα πρέπει να υποτιμάμε την Αργυρούπολη, η οποία είναι μία καλή ομάδα ιδιαίτερα επιθετικά, κάτι που το δείχνει και η βαθμολογία”.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια έχετε δεχθεί γκολ στην αρχή ενός εκ των δύο ημιχρόνου (1ου με τους Τράχωνες, 2ου με την Άρη Πετρούπολης) με αποτέλεσμα να μην πάρετε τη νίκη. Πιστεύετε οτι είναι κάποια έλλειψη συγκέντρωσης ή κάτι άλλο;

”Νομίζω οτι είναι θέμα συγκέντρωσης, καθώς δεν έχουμε καθόλου το μυαλό μας στην αμυντική μας λειτουργία όταν ξεκινάμε, με αποτέλεσμα ομάδες σαν τον Άρη Πετρούπολης και τους Τράχωνες να μην μας συγχωρούν. Έχουμε δουλέψει σε αυτά τα λάθη, καθώς επίσης και στις στατικές φάσεις, όπου είχαμε μεγάλο πρόβλημα στο ντέρμπι με τους Τράχωνες”.

[sc name=”bitros” ]