Καλούνται τη Δευτέρα 10/10/2022 στο γήπεδο ΣΕΦ, ποδοσφαιριστές για δοκιμή και αξιολόγηση.

Από τους προπονητές των μικτών ομάδων  Ε.Π.Σ.Πειραιά  Κ14  κ. Φώτη  Κεραμιδά και τους συνεργάτες του κ. Ρέντζο Αλέξ. και κ. Τρίχο Νικ. και Κ16 κ. Κώστα Λαζάρου και τους συνεργάτες του κ. Ψαράκη Γιώργο , κ. Γεωργιάδη Οδυσσέα και κ. Ρούσσαλη Θαν.,  καλούνται τη  Δευτέρα  10/10/2022 στο γήπεδο ΣΕΦ, ποδοσφαιριστές για δοκιμή και αξιολόγηση με σκοπό την στελέχωση των μικτών  ομάδων περιόδου 2022-2023, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.


*Η πρόταση-υπόδειξη από κάθε ομάδα θα αφορά έως 3 ποδοσφαιριστές που θα έχουν προταθεί από τον προπονητή του αντίστοιχου τμήματος της ομάδος τους και θα το δηλώνουν οι ποδοσφαιριστές κατά την παρουσία τους.

Α) για την μικτή Κ14

Γεννηθέντες τα έτη 2009-2010.  Ώρα προσέλευσης 14:45

Β) για την μικτή Κ16

Γεννηθέντες τα έτη 2007-2008.  Ώρα προσέλευσης 15:45 *Οι αθλητές πρέπει να είναι Έλληνες , να είναι  κάτοχοι δελτίου Ε.Π.Ο. και να έχουν μαζί τους:  -προπονητικά  ρούχα και    -αντίγραφο της κάρτας υγείας (για όσους δεν έχουν προσκομίσει)

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.