Καλή αρχή με πρόκριση στο Κύπελλο για τον ΑΟ Κορυδαλλού (2-0 τον Αρη)

Με το δεξί μπήκε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ΑΟ Κορυδαλλού, και στο ντεμπούτο του Μανώλη Πράσινου, στον πάγκο του συλλόγου.

Ο ΑΟΚ, πέρασε στην 2η φάση του Κυπέλλου Πειραιά, επικρατώντας του Αρη Αμφιάλης με 2-0, με την ομάδα να ξεκινάει στην σύνθεση της με έξι παιδιά απο τις ακαδημίες.

Το ζουμί της αναμέτρησης πάιχτηκε στο τελευταίο τέταρτο, με τον Χαραλάμπους στο 75ο να ξεκλειδώνει την άμυνα του Αρη για το 1-0, μετά απο κάθετη πάσα του Μακρή.

Ο Μακρής, ξανα στον ίδιο ρόλο στο 87′, εκτέλεσε φάουλ απο τα πλάγια, και με εξαιρετική εκτέλεση βρήκε το κεφάλι του Μάρθα, που με κεφαλιά, έβαλε τέλος στην υπόθεση πρόκριση.

ΑΟ Κορυδαλλός : Κουλούρης, Ζαχαρίου (87′ Μαυροκέφαλος), Καραντινός, Λαμπάκης, Δερμεντζόγλου, Ούγκρης, Κοντονίκας (68′ Γερογιάννης), Χατζηελευθερίου (46′ Μάρθας), Χαραλάμπους, Αγγειάδης, Μακρής (90′ Μ ικρόπουλος)

Αρης Αμφιάλης : Χατζαντώνης, Αναστασίου Δ., Αναστασίου Γ., Ρουσσίδης (50’Ζαχαρίου), Πόλιας, Χασάπης, Χριστοφής (50′ Μηνόγιαννης), Πετρόγνωνας, Καλούδης (73′ Σκλήβας), Τσιακούλης (71′ Ξύγκος), Βαλσαμίδης.

Related Post