Και ξαφνικά Γκαρι Ροντρίγκες για τον Ολυμπιακό

Ο Ροντρίγκες αυτός ο παικταράς εξτρέμ γιος του ανέμου που είδαμε στον ΠΑΟΚ την διετία 2015-2017 προτάθηκε ως ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα μέχρι 17-9 να προχωρήσει στην απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Να πούμε μερικά πράγματα για τον Ροντρίγκες είναι 30χρονος και μετράει 13 γκολ 14 ασίστ σε 58 συμμετοχές. Έχει αγωνιστεί: Φενέρμπαχτσε, Γαλατάσαραϊ, Έλτσε, Λέφσκι Σόφιας, Ντεν Χααγκ.

Το δύσκολο κομμάτι είναι ότι έχει βαρύ συμβόλαιο 4,5 εκατ.ευρώ το χρόνο.
Ας πάρει εδώ τα μισά και πολλά του είναι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο παίκτης έχει προταθεί στην ομάδα του Πειραιά, ενώ πέρσι το καλοκαίρι ήταν από τους βασικούς στόχους του Πέδρο Μαρτίνς για τα άκρα. Μια περίπτωση βέβαια που είναι πολύ δύσκολη, καθώς στην Αλ Ιτιχάντ ο Γκάρι Ροντρίγκες έπαιρνε καθαρά 4.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Ένα πολύ βαρύ συμβόλαιο.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Ολλανδία (Ρότερνταμ) αλλά έχει ρίζες από το Πράσινο Ακρωτήρι, φέτος αγωνίστηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, έχοντας μάλιστα μία ασίστ σε 169 λεπτά συμμετοχής. Στη συνέχεια έμεινε ελεύθερος και πλέον αναζητάει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Πρόκειται για έναν ικανότατο μεσοεπιθετικό, ο οποίος γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, καθώς στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ