Και τώρα επιγόντος για τον Ολυμπιακό αριστερός μπακ

Μετά την απόκτηση του ακραίου μεσοεπιθετικού Χένρι Ονιεκούρου όλο το βάρος έχει στραφεί στην απόκτηση του αριστερού μπακ για να πλαισιώσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Βέβαια υπάρχει και η λύση του νεαρού από τις Ακαδημίες Απόστολου Αποστολόπουλου, όμως από ότι είδαμε δεν τον εμπιστεύεται ακόμα ο προπονητής.

Εδώ υπάρχει ένα θέμα τα peiraiotika.gr το ξανά έχουν φέρει στην επικαιρότητα. Λεονάρντο Κούτρης: Αν δεν κάνω λάθος έχει δοθεί δανεικός στην Γερμανία και διαπρέπει στην ομάδα του Ντισελντορφ. Δεν γνωρίζουμε γιατί ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται για την επιστροφή του.

Ακούγεται ότι δεν τον “πάει” ο προπονητής, δεν θέλω να πιστευω τέτοια πράγματα ο Κούτρης είναι ένας ταλαντούχος αριστερός μπακ, εφάμιλλος του Κώστα Τσιμίκα και το έχει αποδείξει στην θητεία του που έπαιζε στον Ολυμπιακό.

Κανείς δεν ξέρει δεν γνωρίζει τον λόγο γιατί ο Λεονάρντο Κούτρης δεν καλείται να ξανά φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού ένας ακόμη Έλληνας παίκτης που ο κάθε φίλαθλος του Ολυμπιακού μετράει πόσοι Έλληνες παίκτες είναι στην ενδεκάδα..

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τρεις περιπτώσεις για αριστερό μπακ:

 

 

Στην λίστα παραμένει ο Γιοάν Μοχίκα της Τζιρόνα, με τους ισπανούς να αξιώνουν 2,5 εκ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον κολομβιανό αριστερό μπακ. Με τη φανέλα της Έλτσε πραγματοποίησε 17 συμμετοχές στη La Liga, ενώ στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν είχε δοθεί ως δανεικός στην Αταλάντα, με την οποία είχε έπαιξε σε 13 παιχνίδια. 11 πρωταθλήματος και 2 Champions League.

Ο Αρκάντιους Ρέτσα δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γκασπερίνι, με την Αταλάντα να τον έχει στους υπό παραχώρηση παίκτες. Ο 26χρονος, τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε δανεικός σε Σπαλ και Κροτόνε. Ομως η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη, αφού υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Ο υψηλόσωμος (1,87 μ.) αριστερός αμυντικός ξεχωρίζει για τα προσόντα του, ενώ προέρχεται από συνεχόμενες φουλ σεζόν.

Για τον Σέρχιο Εσκουδέρο, τον 32χρονο που έμεινε ελεύθερος από την Σεβίλλη, έχει γίνει η πρώτη επαφή για να εκφραστεί το ενδιαφέρον. Ομως η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη αφού αν είναι αλήθεια ότι για τον έμπειρο αριστερό μπακ ενδιαφέρεται και η πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης, τότε εκ των προτέρων η δυσκολία είναι δεδομένη.

[sc name=”hpeiros” ][/sc]