Καυστική ανακοίνωση Ολυμπιακού Περάματος

Δριμύτατη απάντηση μέσω ανακοίνωσης εξέδωσε ο Ολυμπιακός Περάματος, οσον αφορά την ένσταση που έκανε ο Πανφαληρικός για το μεταξύ τους πρόσφατο παιχνίδι, με την αντικανονική, όπως ισχυρίζεται συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Τάσου Θεοδωρακάκη.

Αναλυτικά:

”Η ακόλουθη ανακοίνωση από τον Oλυμπιακό Περάματος έχει να κάνει όσον αφορά με την ένσταση που κατέθεσε ο Πανφαληρικός για την συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Τ.Θεοδωρακάκη που δεν είχε την δυνατότητα να αγωνιστεί σε τρεις ομάδες.

Ο σύλλογος δεν γνώριζε ότι ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε δύο προηγούμενες ομάδες, Δόξα Πειραιά και Ηφαιστο.

Συμφωνούμε απόλυτα με τον κανονισμό όπως προβλέπεται και για την αφαίρεση των βαθμών, δυστυχώς όμως για κάποιους ο Ολυμπιακός Περάματος θα είναι δυνατός, θα αγωνιστεί και θα σωθεί και με διαφορά.

Τώρα όσον αφορά για τον άνθρωπο αυτό λαλίστατο, τεμπέλη και άνεργο όπου ο Ολυμπιακός Περάματος τον πλήρωσε 8000 € + 1000 € το δελτίο του, βγαίνει και διαλαλεί ότι του οφείλουμε χρήματα.

Ας μας φέρει ο κύριος τα παραστατικά και το συμβόλαιο που έχει κάνει με το συγκεκριμένο σύλλογο να του δώσουμε και τα υπόλοιπα, καλό είναι να πάει να πληρώσει τις υποχρεώσεις του σε σαΐτ και σε έναν δημοσιογράφο αρκετά σοβαρό του πειραϊκού ποδοσφαίρου, όπου οφείλει ένα ευτελές ποσό και κρύβεται όπως κρύβονται οι αρουραίοι.

Στα πηγάδια όμως να γνωρίζετε ότι το ποδόσφαιρο κάνει κύκλους δυστυχώς για κάποιους ευτυχώς για μας δεν έχουμε δώσει κανένα δικαίωμα και είμαστε φίλοι με όλα τα σωματεία και αναρωτιέμαι για τα σωματεία που είχαν άμεση σκοπιμότητα στους αγώνες μας.

Γιατί δεν προβεί κάνεις σε αυτήν την διαδικασία άραγε και γιατί το σωματείο του Πανφαληρικού ασχολήθηκε.

Ο κύριος εν λόγω πρόεδρος αν είναι πρόεδρος γιατί προέβη στην καταγγελία?

Τα παιχνίδια κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους, αυτό ξέρουμε εμείς και ο Ολυμπιακός Περάματος αυτό κάνει.

Τους ευχόμαστε καλή τύχη με μια διαφορά ότι του χρόνου η συγκεκριμένοι δεν θα υπάρχουνε γιατί εμείς θα είμαστε παρόν.

Μερικοί ποδοσφαιριστές κοιτάξτε να βρείτε καμιά δουλειά και κανένα μεροκάματο να βγάζετε κι άφησέ τα σωματεία να σας ταΐζουν γιατί αυτό είναι προσωρινό”.